StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хто обманщик, а хто розбагатіє: форма носа розповість, яка ви людина

22 серпня 2024, 13:33
45998
Подивіться на фотографію і знайдіть форму свого носа.
Аорма носа розповість, яка ви людина
Аорма носа розповість, яка ви людина / Фото: horoscope-daily-free.net

Кажуть, що наше тіло - це матеріальна форма нашого розуму, тому кожна частина тіла розкриває щось про наш внутрішній світ. Ось що ваш ніс розповість про вас.

Нубійський ніс

Головна особливість нубійського носа - довжина. Перенісся майже плоске, а широка точка носа спрямована вниз. Про людей з такою формою носа кажуть, що вони цікаві. Вони оптимістичні, добрі й завжди шукають вирішення будь-якої проблеми. Вони не здаються і не перекладають роботу на когось іншого, навіть якщо вона йде не дуже добре або їм не хочеться працювати.

Грецький ніс

Його назва походить від грецьких античних скульптур. Більшість із них отримали цей ніс від художника. Він вузький, довгий і плоский. Володарі такого носа стримані й не люблять бути в центрі уваги. Вони дуже практичні та лояльні. З ними важко відкрито говорити про свої почуття, бо вони вважають, що такі речі потрібно тримати при собі. Вони вважаються сором'язливими.

відео дня

Гачкуватий ніс

Багато хто порівнює цю форму з дзьобом птаха. Люди з таким носом творчі та віддані. Вони відстоюють свої переконання і не бояться ризикувати заради досягнення своїх цілей. Сміливі люди, які йдуть по життю з високо піднятою головою.

Що таке фізіогноміка?

Фізіогноміка - метод визначення типу особистості людини, її душевних якостей і стану здоров'я, виходячи з аналізу зовнішніх рис обличчя і його виразу, пише Вікіпедія.

Представники експериментальної психології зараховують фізіогноміку до псевдонаук, ставлячи її в один ряд із месмеризмом, френологією і спіритуалізмом.

Опуклий ніс

Схожий на гачкуватий ніс, він вигнутий від носової кістки до верхівки. Люди з таким носом вважаються дуже рішучими. Їхня особистість тісно пов'язана з роботою, і вони є хорошими організаторами. Якщо їм не буде особливо щастити, то вони майже напевно набудуть великого багатства.

Кирпатий ніс

Дуже короткий і має м'який вигляд. Це найпопулярніша форма, тому що вона не так помітна. Володарі такого носа часто спонтанні у своїх рішеннях, що нерідко дратує інших людей. Вони вольові й люблять ходити на роботу, тому що їм подобається працювати.

Прямий ніс

Така форма носа найбільш поширена в Азії. Він трохи плоскіший, ніж більшість інших форм. Ніздрі широкі. Люди з плоским носом мають сильний характер. Вони дуже темпераментні та запальні. Якщо ви граєте з їхнім терпінням, вони починають злитися.

Увігнутий ніс

На носовій кістці є невеликий бантик. Це не особливо впадає в око, тому що вся форма має трохи тендітний вигляд. Люди з такою формою носа часто бувають щедрими і завжди готові допомогти іншим, у кого є проблеми. Через свою розумну сторону ці люди легко вразливі.

Кривий ніс

Незважаючи на не дуже втішну назву, така форма носа говорить про любовний характер. Перенісся видається вперед, а верхня частина носа дуже округла. Люди з таким носом вміють слухати, що робить їх чудовими друзями або партнерами. А ось люди з таким носом, який трохи йде вліво або вправо, часто зраджують своїм партнерам.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти