StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ви неправильно вмиваєтеся: дерматолог розповіла, як виглядати молодше

2 грудня 2023, 18:32оновлено 4 грудня 2023, 07:44
Дерматолог попереджає, що неправильне вмивання обличчя може призвести до ранніх ознак старіння. За її словами, більшість починають догляд за шкірою запізно.
Ви неправильно вмиваєтеся: дерматолог розповіла, як виглядати молодше
Як правильно вмиватись - дерматолог розповіла, що змушує шкіру старіти / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com

Доктор Ліндсі Зубрицькі, яка ділиться порадами по догляду за шкірою в TikTok і є сертифікованим дерматологом, розповіла про основні помилки в догляді за шкірою, які змушують вас старіти швидше - в тому числі про неправильне вмивання.

Даючи свої поради мільйону підписників, дерматолог зазначила, що при вмиванні недостатньо просто вмитися холодною водою. Однак вона також не виступає за надто дорогі скраби, засоби або серветки. Ліндсі попередила, що неправильне вмивання може призвести до інших проблем зі шкірою, зокрема, до появи прищів і вугрів, пише Mirror.

Вона сказала: "Ми накопичуємо бруд [і] сміття протягом усього дня... і якщо ми не очистимо шкіру, це заб'є пори і змусить нас виглядати старше".

відео дня

Ліндсі рекомендує вмиватися після того, як ви почистили зуби, щоб змити будь-які сліди слини або зубної пасти. Вона також заохочує масажними рухами втирати засіб для вмивання в шкіру обличчя протягом 30 секунд. Ретельне очищення допоможе закласти основу для інших продуктів, які наносяться зверху.

Ліндсі каже, що багато жінок у підлітковому віці, на початку двадцятих і тридцятих років не користуються антивіковими засобами, а варто було б. Вона каже, що на той час, коли жінки починають користуватися антивіковими засобами, їхня шкіра вже пошкоджена.

Вона сказала: "Догляд за шкірою для запобігання старінню насправді починається в підлітковому віці та на початку двадцяти років... [саме тоді] ми зазнаємо найбільшого впливу сонця", - пояснила вона.

У своєму відео Ліндсі підкреслює важливість базових засобів догляду за шкірою, які вона називає "не підлягають обговоренню". Вона каже, що очищуючий засіб, сонцезахисний крем, зволожуючий крем і використання сироватки з ретинолом на ніч для захисту шкіри є обов'язковими.

У своєму відео вона каже: "...у ваші тридцять, сорок і п'ятдесят років шкоди вже завдано".

Дивіться відео про те, як виглядати молодше:

Якщо вам цікаво більше дізнатись про те, як виглядати молодше і як використовувати для цього косметику, рекомендуємо наш матеріал: Як виглядати молодше: цей лайфхак для макіяжу змінить життя жінок за 50.

Доктор Ліндсі каже, що насправді найкраще наносити будь-який зволожуючий крем і гіалуронову кислоту на вологу шкіру, а не на суху - особливо, якщо ви хочете отримати найкращі антивікові результати. Вона додає: "Це насправді підвищує здатність до зволоження та гідратації".

Хоча багато хто приділяє основну увагу обличчю, якщо не наносити засоби на інші зони, вони можуть старіти набагато швидше, зокрема, на груди, шию та руки.

Ліндсі каже: "Ці зони, як правило, отримують стільки ж сонячних променів, скільки й обличчя, але якщо ми не наносимо сонцезахисні засоби, вони старіють набагато швидше, ніж обличчя", - говорить доктор Ліндсі.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти