StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Це буде переломний і вирішальний момент: коли Україну чекає перемога у війні - прогноз

17 вересня 2023, 10:54
Що чекає Україну в найближчі 2 місяці і яким буде переломний момент на фронті розповіла таролог Яна Пасинкова.
Війна в Україні, прогноз для України, коли закінчиться війна прогноз
Коли закінчиться війна прогноз / Колаж Главред, фото: 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха, командування Об'єднаних Сил ЗС України, скріншот з відео

Таролог і переможець Битви екстрасенсів Яна Пасинкова розповіла, що трапиться на фронті, коли окупантам доведеться тікати.

"Наші хлопці ще здивують нас технікою, новою стратегією, новим підходом до війни. Чекаємо хороших новин", - повідомила таролог, передає Главред.

Пасинкова зазначила, що чекає Україну в найближчі 2 місяці в найгарячішій точці на фронті - Бахмуті.

відео дня

"Найближчі 2 місяці нас чекає велика перемога на Бахмутському напрямку. Там є точка на карті, яку потрібно пройти фізично. Коли наші хлопці її здолають, ми будемо радіти. Це може статися не через 2 місяці, може трошки довше, але результат буде той же. Бахмут - це Україна", - зазначила таролог.

Хто така Яна Пасинкова

Яна Пасинкова - таролог, переможниця 15-го сезону Битви екстрасенсів. Часто робить розбір питань на Таро, які хвилюють кожного українця. Має власний канал на YouTube.

Також таролог прогнозує, що "на Запорізькому напрямку хлопці потроху звільнятимуть території".

"Під окупантами горить земля, і території загарбники не можуть стримати і не можуть відвойовувати, тому вони перекинули частину "нової армії" раніше, ніж планували", - заявила таролог.

Фахівець з таро розповіла, що має відбутися в РФ, щоб окупанти вивели війська з України.

"Це має бути захоплення їхньої території", - каже Пасинкова.

Чого очікувати українцям взимку

"Відключення і нестача електроенергії будуть. Також, на жаль, буде потрапляння по енергомережах цієї зими", - прогнозує таролог Яна Пасинкова.

Що ми отримаємо від зустрічі Зеленського і Байдена

"Ми отримаємо дуже сильні 2 допомоги, дуже сильні. Я б сказала, це будуть вирішальні або переломні в цій війні", - додала вона.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти