StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Достатньо 1 погляду: як визначити характер людини за формою обличчя

6 березня 2024, 01:32
Наше обличчя - це не тільки візитна картка, а й своєрідне дзеркало душі.
Як визначити характер людини за обличчям
Як визначити характер людини за обличчям / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Ви коли-небудь замислювалися, що форма обличчя може розкривати багато про людину? Виявляється, наше обличчя - це не тільки візитна картка, а й своєрідне дзеркало душі.

За різними формами можна визначити характер людини, просто глянувши на неї, пише Інтернаука.

Квадратне обличчя: твердість і лідерство

Квадратне обличчя - це ознака наполегливості, впертості та лідерських якостей. Такі люди прямолінійні в спілкуванні, їхня відвертість може іноді межувати з безтактністю. Лідери за природою, вони часто виходять чудовими виконавцями. У жінок із квадратним обличчям часто присутнє прагнення підпорядкувати собі чоловіка.

відео дня

Довгасте обличчя: розважливість і врівноваженість

Довгасте обличчя, схоже на прямокутник, характеризує врівноваженість, розважливість і розважливість. Люди з такою формою обличчя можуть мати неабиякий розум і організаторські здібності.

Що таке фізіогноміка?

Фізіогноміка - метод визначення типу особистості людини, її душевних якостей і стану здоров'я, виходячи з аналізу зовнішніх рис обличчя і його виразу, пише Вікіпедія.

Представники експериментальної психології зараховують фізіогноміку до псевдонаук, ставлячи її в один ряд із месмеризмом, френологією і спіритуалізмом.

Трикутне обличчя: чутливість і хитрість

Трикутне обличчя, з широким чолом, видатними вилицями та загостреним підборіддям, свідчить про чутливість, обдарованість і водночас про хитрість та незлагідність. Люди з такою формою обличчя зазвичай не схильні до сильної прихильності.

Трапецієподібне обличчя: емоційність та артистизм

Обличчя з широким чолом і злегка звуженим підборіддям характерне для емоційних і артистичних натур. Оптимісти та люди з трапецієподібним обличчям зазвичай є приємними у спілкуванні та легко спілкуються.

Кругле обличчя: м'якість і добродушність

Кругле обличчя свідчить про м'який і добродушний характер. Ці люди миролюбні, прагнуть комфорту і люблять весело провести час у хорошій компанії. Часто з них виходять справедливі керівники.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти