StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Буде дві фази закінчення війни": названо дату і місце вирішальної битви - прогноз для України

19 липня 2023, 18:03
Коли в Україні закінчиться війна і буде підписаний мирний договір, розповіла таролог Стелла.
Війна в Україні прогноз
Війна в Україні прогноз закінчення / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ

Завершення війни в Україні може бути вже в 2024 році. Як розповіла таролог Стелла, зміни в Україні відбуватимуться вже у 2023 році.

"Україна знаходиться під знаком Тельця, а це п'ятий аркан. Зміни в Україні будуть у 23 році. Ми перестанемо чути вибухи, але війна закінчиться тільки в 2024 році", - говорить вона своєму прогнозі.

За словами таролога, саме президент Володимир Зеленський підписуватиме документи про завершення війни.

відео дня

"Повернення територій і підписання документів про завершення війни буде підписувати саме Володимир Зеленський", - сказала таролог.

Для України випадає карта "Сиру", це означає, що буде підписаний договір, додає Стелла.

"Я не можу сказати, який це буде "мир". Мир - це мається на увазі, що буде припинення вогню. Якась співпраця з РФ може бути", - заявила таролог.

Хто така таролог Стелла

Стелла - таролог з Чорнобаївки, йдеться на її сторінці в Instagram. Часто робить особисті розклади і дає великі прогнози для України та світу.

За її прогнозом, наступу з нових територій не буде.

"Окупанти будуть оборонятися, але наступу на нових територіях не будуть. Навіть маленького села вони не зможуть захопити, вони зараз тільки добре обороняються", - додає таролог Стелла у своєму прогнозі.

Коли буде вирішальна битва в Україні

"Карти показують, що вирішальна битва буде в Криму. На Луганському та Донецькому напрямку буде невелике призупинення. Коли звільниться Крим, буде поставлена крапка. Крим буде перший, і сенсу триматися за Луганськ і Донецьк не буде. Крим стане відправною точкою", - сказала таролог.

За її словами, осінь 2023 в Україні буде ще "гарячою".

"Цього року припиняться вибухи, але осінь буде ще "гарячою". Важливий момент підписання документів, а це буде відбуватися в 2024 році, приблизно до кінця зими. Буде дві фази закінчення війни: коли буде тихіше, і люди будуть спати спокійно. Друга фаза: коли буде підписаний договір, це не станеться в 2023 році", - сказала таролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти