Принесуть багатство та щастя: які кімнатні рослини привертають удачу

Які рослини привертають удачу - кімнатні рослини для дому / Колаж Главред, фото: pexels

Кімнатні рослини рослини можуть принести удачу та багатство в будинок, де вони знаходяться. Експерти назвали ТОП рослин, які привертають щастя.

Рослини, що приносять удачу, можуть стати чудовим способом посилити позитивну енергію у вашому домі, оскільки вони не лише покращують атмосферу, але й сприяють оздоровленню навколишнього середовища, поглинаючи вуглекислий газ і знімаючи стрес, повідомляє Express.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, що можна зробити з бур'янами, рекомендуємо наш матеріал: Що робити з бур'янами після прополювання: геніальний спосіб врятує ваш урожай.

Серед них - нефрит, який має маленькі округлі листочки і славиться тим, що асоціюється з удачею.

У фен-шуй ця рослина уособлює процвітання і позитивну енергію, що робить її чудовим вибором як для дому, так і для офісу.

Нефрит символізує ріст і оновлення, а форма його листя нагадує нефритові камінці. Однак фахівці не рекомендують розміщувати нефрит у ванній кімнаті.

"Грошова рослина, також відома під назвою Потос, притягує багатство і удачу, а також допомагає подолати фінансові труднощі", - вказують експерти.

На додаток до своїх сприятливих якостей, ця рослина служить природним очищувачем повітря, видаляючи токсини з навколишнього середовища.

Вона вимагає мінімального догляду, що робить її легким доповненням до будь-якої оселі. Багато хто вірить, що наявність рослини Грошей може сприяти успіху як в особистих, так і в професійних починаннях.

Кукурудза, також відома як рослина удачі (Dracaena fragrans), вважається символом удачі, особливо в деяких азіатських культурах.

Згідно з традицією, якщо кукурудза цвіте у вашому домі, це приносить багатство та удачу.

Окрім свого символічного значення, ці рослини є ефективними очисниками повітря, видаляючи токсини з навколишнього середовища.

Кукурудза процвітає при яскравому, непрямому освітленні, що робить її універсальним вибором для закритих приміщень.

Змієголовник, який також вважається щасливою рослиною для дому, відомий своїми очисними властивостями, оскільки допомагає очистити навколишнє середовище, поглинаючи токсини і зменшуючи кількість алергенів.

Крім того, змієголовник дуже легко адаптується і процвітає в різних умовах, що робить його універсальним і корисним доповненням до будь-якого внутрішнього простору.

Золотий потмос, різновид грошової рослини, вважається щасливою рослиною у фен-шуй, що символізує багатство і процвітання.

Він також відомий своєю здатністю зменшувати негативну енергію і знижувати рівень тривожності.

Універсальний в умовах вирощування, золотий потмос можна вирощувати як в приміщенні, так і на відкритому повітрі, в тому числі у ванній кімнаті, що робить його практичним вибором для прикрашання вашого житлового простору.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, пожовтіння листя – це тривожний сигнал від рослини, що може бути викликаний різними факторами, такими як нестача поживних речовин, хвороби або шкідники. Важливо розуміти причини цього явища, щоб швидко вирішити проблему і відновити здоров'я рослини.

Хоча кімнатні рослини можуть поліпшувати якість повітря, поглинаючи вуглекислий газ і виділяючи кисень, експерт з домашнього здоров'я Ніл Маккензі зазначає, що не всі аспекти співіснування з рослинами є позитивними.

Частота поливу кімнатних рослин залежить від їх виду, проте існують загальні правила догляду, яких варто дотримуватися, а також поширені помилки, яких слід уникати.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти