Знайти ельфа за 10 секунд під силу небагатьом: складна оптична ілюзія

Знайти Ельфа за 10 секунд під силу небагатьом / колаж: Главред, фото: pexels , The Sun

Зовсім не кожному вдасться в короткі терміни виконати це завдання, адже вона вимагає особливої уважності і зосередженості.

Рішення головоломок і оптичних ілюзій може добре потренувати мозок і відволікти його від повсякденних завдань, тим самим допомогти вам розслабитися після важкого робочого дня. Регулярне вирішення оптичних ілюзій зробить роботу вашого мозку гнучкою і швидкою, а також поліпшить мислення.

Для того, щоб відшукати ельфа за 10 секунд в цій непростій оптичній ілюзії, необхідно бути максимально уважним і зосередженим на завданні, повідомляє The Sun. Ще більше труднощів додасть обмежений час. Це завдання буде посильним не для кожного.

На зображенні ви можете побачити різні малюнки святкової тематики і традиційних новорічних квітів. У цьому розмаїтті важко не відволікатися і помітити те, що потрібно знайти, а саме - ельфа, котрий ховається.

Автори картинки професійно сховали його серед малюнків, проте можна постаратися докласти максимум зусиль для того, щоб відшукати його якомога швидше.

Навіть якщо ваш час вийшов, не варто впадати у відчай, продовжуйте пошуки, поки не знайдете захований елемент.

Знайти Ельфа за 10 секунд під силу небагатьом / The Sun

А ось для того, щоб вам було шукати зручніше, ви можете скористатися нашою підказкою і спробувати подумки поділити картинку на 4 умовних частини, щоб шукати в кожній окремо.

Нижче ви можете побачити правильну відповідь.

Знайти Ельфа за 10 секунд під силу небагатьом / The Sun

Раніше ми розповідали про загадку, в якій потрібно знайти кота в листі за 10 секунд. Лише найуважніші зможуть помітити, де ж сховався грайливий котик.

Також раніше ми розповідали про загадку, в якій потрібно знайти кільце на малюнку. Нелегко буде всього за 48 секунд помітити, де на картинці було заховано цінну прикрасу.

Інші новини:

Новини заразКонтакти