Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 10 секунд знайти ігуану

Знайдіть ящірку-ігуану за 10 секунд / IndianTimes

Розгадайте дуже незвичну і загадкову оптичну ілюзію - у красивому зеленому парку потрібно відшукати ящірку-ігуану, яка дуже добре сховалася від вас.

Коли потрібно трохи відпочити від звичної діяльності, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії бувають різні, вони розвивають мислення та тренують концентрацію. Цього разу нам треба знайти ящірку-ігуану в парку.

Головоломка від IndianTimes дуже непроста, але захоплива. Щоб знайти зелену ігуану в зеленому парку, потрібно проявити небувалу кмітливість. Автори ілюзії зробили все, щоб заплутати нашу уяву.

На малюнку - зелений парк із деревами, лавочкою і ліхтарем. Наше завдання - знайти у цьому парку ящірку-ігуану. Десь тут вона сховалася.

Дається лише 10 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Дивіться уважно на малюнок, і ви знайдете ящірку / IndianTimes

Не вдалося знайти ігуану? Ловіть підказку: вона ліворуч на гілці дерева. Правильна відповідь обведена в кружечок.

Якщо знайшли ящірку, ви дуже уважна людина / IndianTimes

Ви можете розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де потрібно за 6 секунд знайти злодія. Лиходій намагався потрапити до будинку, проте його прогнав собака. Утім, злодій так і не втік і його слід відшукати.

Також можна спробувати розгадати головоломку для тих, у кого зір яструба. На картинці розкидано безліч різних предметів. Потрібно за 11 секунд примудритися відшукати Ейфелеву вежу.

А ще у нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Знадобиться відшукати будиночок за 5 секунд. Будиночок не схожий на інші, і за відмітними ознаками його і потрібно буде відшукати.

Інші новини:

Новини заразКонтакти