StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

99% людей відповідають неправильно: надскладна загадка з водою і чашками

10 жовтня 2023, 16:15
902
Лише 1% людей можуть визначити, яка чашка наповнюється першою в неприємній загадці.
Загадка
Лише 1% людей зможуть відгадати цю загадку / Колаж Главред, фото: depositphotos.com, Daily Quiz and Riddles

Подивіться уважно на фотографії цих семи чашок, оскільки ця складна головоломка вимагає пильного ока. 99% людей не можуть правильно розгадати цю загадку.

Змусити ваш мозок працювати над головоломками – це чудовий спосіб переконатися, що ви зберігаєте свої навички розв'язання проблем у належному стані. Цьому може допомогти кросворд, судоку, відеогра чи головоломка, є так багато чудових способів зберегти вашу пам’ять і когнітивні навички. Ця головоломка наповнить вашу славну чашу мудрості.

Загадка
Яка чашка наповнюється першою? / фото: Daily Quiz and Riddles

Опубліковане Daily Quiz and Riddles на X (раніше відомому як Twitter), це зображення семи чашок із підписом "Яка чашка наповнюється першою?" спочатку може здатися простим для розуміння, але насправді зображує приголомшливу динаміку води. Перша чашка, під краном, має дві труби на різних рівнях, що ведуть до двох різних чашок, які мають власні труби, що ведуть до інших чашок, пише mirror.

відео дня

Ця загадка, яку, як кажуть, може розгадати лише 1% людей, вимагає, щоб ви придивилися до чашок і трубок ближче, ніж здається на перший погляд. Деякі труби забиті, а в деяких чашках є отвори. Отже, що потрібно для вирішення цієї головоломки?

На перший погляд, ви можете подумати, що чашка № 4 є переможцем, оскільки вона знаходиться прямо внизу. Але якщо ви придивитеся ближче, ви побачите, що труба, що з’єднує чашку № 3 і чашку № 4, не має отвору, тобто вода не може протікати через неї. Подібним чином чашки № 5 і № 6 мають закупорки в трубах, що ведуть до них, що означає, що жодна чашка не може стати виграшною, оскільки вода не може пройти через них. Якщо ви уважно подивитесь на чашку № 7, ви побачите, що прямо внизу є отвір, тобто будь-яка вода, що просочується з чашки 2, просто вийде з дна.

Ви правильно зрозуміли?

загадка
Правильна відповідь / фото: Daily Quiz and Riddles

Насправді єдина чашка, яка може бути наповнена, — це чашка № 3. З’єднана з чашкою № 1 трубою, нижчою за чашку № 2, це єдина посудина, яка реально може наповнитись водою. Особливо тому, що доступ до чашки № 2 здійснюється не лише через трубу, розташовану далі над чашкою № 1, але вона також з’єднана з дірявою чашкою № 7, тобто вона ніколи не буде повною.

Регулярні головоломки можуть звикнути до подібних трюків, тобто ви дивитесь на світ навколо себе інакше, ніж раніше.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, в якій потрібно знайти відбиток лапи собаки за 20 секунд. Розгадка захована так добре, що мало хто помітить, куди варто дивитися на цій картинці.

Також ви можете знайти льодяник серед морозива за 6 секунд, щоб переконатися, чи ви відноситесь до геніїв.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти