StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

36-річна модель вийшла заміж сама за себе і тепер бажає розлучитись: в чому причина

30 серпня 2024, 21:54
923
Модель Сьюеллен Кері, 36 років, розлучилась з собою і шукає кохання - її химерний "моногамний" шлюб призвів до того, що вона відчула себе "виснаженою".
36-річна модель вийшла заміж сама за себе і тепер бажає розлучитись: в чому причина
36-річна модель вийшла заміж сама за себе і тепер бажає розлучитись / Колаж Главред, фото: Suellen Carey/instagram, Jam Press/Joseph Sileba/CO Press

Сьюеллен Кері родом з Бразилії, але зараз проживає у Великобританії, шокувала націю минулого року, коли повідомила, що зв'язала себе узами шлюбу на церемонії в Лондоні, виступаючи і в ролі нареченої, і в ролі нареченого. 36-річна Суеллен, яка має вражаючі 400 000 підписників в Інстаграмі, є однією з небагатьох, хто обирає стиль життя "моногамія", повідомляє DailyStar.

Суеллен намагалася налагодити стосунки з однією людиною, пройшовши 10 сеансів сімейної терапії, щоб подолати самотність. Але тепер інфлюенсерка припинила ці спроби і, можливо, навіть відкрита до ідеї зустрічатися з іншою людиною.

Незвичайна причина її розриву з собою? Вона почала відчувати себе "виснажливою".

відео дня

"Я зрозуміла, що самоаналіз і рефлексія є важливими, [але - ред.] дуже важливо знати, коли закінчити цикл. Навіть прихильність до себе може мати свої виклики, наприклад, боротьба з очікуванням бути ідеальною для себе весь час. Я усвідомила, що чинила на себе великий тиск, і це іноді виснажувало мене; я зрозуміла, що навіть у шлюбі з собою важливо приймати свої недосконалості", - сказала вона.

Суеллен пройшла "інтенсивну подорож самопізнання і прийняття" і нарешті відчуває себе готовою повернутися до побачень. Вона описала свій досвід содомії як "зцілення", але знала, що розлучення було правильним рішенням.

"Я зрозуміла, що мій моногамний шлюб був процесом зцілення і самопізнання. Але я також зрозуміла, що особисте зростання може вести нас у різних напрямках. Я вирішила, що зараз настав час відкрити своє серце для нових можливостей, включаючи шанс знайти партнера", - додала вона.

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти