StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загроза блекауту: астролог спрогнозував, чи зможе Росія залишити Україну взимку без світла і тепла

29 червня 2024, 09:00
572
У трьох містах України взимку буде архіскладно з вимкненнями світла і тепла, вважає астролог Влад Росс.
Відключення світла в Україні – астролог розповів, чого чекати взимку
Астролог Влад Росс розповів, чи загрожує Україні взимку блекаут / Главред

Незважаючи на те, що Росія систематично завдає ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі України, і українці щодня годинами сидять без світла, занурити в блекаут нашу країну їй не вдасться. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

За прогнозом астролога, на Україну що восени, що взимку чекають лише віялові відключення світла, не більше того.

"Блекауту не буде, оскільки відновилася допомога країн Заходу. До того ж до опалювального сезону Україна зуміє відремонтувати і відновити багато пошкоджених енергооб'єктів. Будуть віялові відключення, але не такі страшні, як лякають. До блекауту не дійде", – запевнив Влад Росс.

Однак астролог застеріг, що Росія готується масовано обстрілювати українські міста пізньої осені та взимку, щоб повністю позбавити українців світла й тепла, однак це ворогу не вдасться.

"У Росії фактично закінчилися ракети, і вона посилено намагається виробляти їх, готуючись масовано обстрілювати Україну пізньої осені та взимку, щоб залишити українців без світла і тепла. Але, незважаючи на це, блекаут Україні не загрожує, і Київ не замерзне, тому що у вересні Patriot стоятимуть під кожним великим містом. Вони точно прикриватимуть Київ, Одесу, Дніпро, Харків, Львів. Плюс уже будуть F-16, які теж зможуть відбивати всю ту навалу, яка буде летіти на нас", – зазначив Влад Росс.

Астролог також нагадав, що багатогодинні відключення електроенергії зараз пов'язані з тим, що в Україні ремонтуються два блоки АЕС, і до холодів цей фактор буде усунуто, а зараз можна потерпіти.

"Краще посидіти без світла влітку, ніж узимку", – додав Влад Росс.

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс розповів, якою буде ситуація в Україні з вимкненнями світла і тепла взимку:

За прогнозом астролога, найскладніша ситуація восени та взимку з вимкненнями світла може бути у трьох містах України.

"Найскладніша ситуація зі світлом і теплом буде в Харкові, Одесі та Києві. Тут буде архіскладно. А в містах на кшталт Дніпра, Львова та Запоріжжя все буде нормально, всі будуть зі світлом. Напруга буде тільки в трьох містах", – зазначив Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс назвав рік, коли завершиться війна в Україні, і вона повернеться до кордонів 1991 року. Також Влад Росс передбачив терміни, коли Україна стане членом НАТО і Євросоюзу.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти