StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Любовний гороскоп на тиждень з 29 січня до 4 лютого: кому зі знаків пощастить у коханні

28 січня 2024, 20:40
Домашнє життя Терезів може так чи інакше сприяти вашим романтичним удачам.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

У цьому тексті ми зануримося у світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати на кожен зі знаків зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 29 січня до 4 лютого?

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Настав час зайнятися справами - як професійними, так і романтичними. Можливо, ви заінтриговані кимось, хто має певний статус, який вам потрібен. Є ймовірність, що він працює у вашій галузі, але може бути і просто людиною, на яку ви рівняєтеся. У будь-якому разі, влада і репутація, якими володіє ця людина, ймовірно, будуть для вас дуже привабливими. Принаймні, спробуйте зблизитися. В іншому разі ви ніколи не дізнаєтеся, зацікавлені вони у вас чи ні. Овни, які перебувають у парі, цього тижня також зосереджені на справах. Можливо, ви і ваш коханий всерйоз задумалися про спільне професійне підприємство. Ретельно зважте всі ризики і, якщо все гаразд, дійте!

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Ви зробили дуже багато для того, щоб у вашому любовному житті з'явилися надія, оптимізм і потенціал зростання. Насправді, ви можете почуватися абсолютно революційно в коханні - і цілком обґрунтовано! Асертивний Марс зараз перебуває у вашому 9-му домі переконань і цього понеділка зробить чудовий трін до Урану, планети звільнення, яка також зараз перебуває у вашому знаку. Незалежно від того, де ви зараз перебуваєте в сердечних справах, ви можете зрозуміти цю важливу істину: "Коли ви змінюєте свій погляд на речі, речі, на які ви дивитеся, змінюються". Це новий сміливий світ для вас у житті та любові. Ви готові до всього!

відео дня

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Закоханість цього тижня практично не має мінусів, тож якщо ви перебуваєте в партнерстві, вам захочеться повною мірою скористатися всіма перевагами, які з'являться на вашому шляху. Одним із бонусів може стати те, що ваш партнер якимось чином підвищить ваше спільне фінансове становище. Він може поділитися неймовірними новинами про гроші, які ви обидва захочете відсвяткувати. Якщо у вас є спільні інвестиції, ви, швидше за все, побачите, що вони окупилися сповна. Мило! Наразі ви самотні? Можливо, ви закохаєтесь у свого бухгалтера, фінансового консультанта або когось зі знайомих, хто працює у фінансовій сфері. Розгляньте той зв'язок, який здається вам найбільш перспективним.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Цього тижня ваше любовне життя отримає п'ятизірковий рейтинг, тож насолоджуйтеся кожним моментом благословення! Венера перебуває у вашому секторі партнерських відносин і в ідеальному трині з Юпітером. Хоча пік цього аспекту припадає на неділю, ви зможете тією чи іншою мірою насолоджуватися його вібраціями весь тиждень. Ваш партнер може зробити для вас щось настільки чудове, що, по суті, втілить у життя одну з ваших мрій. Якщо ви самотні, то у вашому соціальному житті може статися несподівана зміна напрямку, яка відкриє абсолютно нові можливості для вашої любовної ситуації. Будьте готові до всього!

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Той, з ким ви працюєте, або той, хто працює на вас, потенційно зацікавлений не тільки у вашому успіху - можливо, він закохався у вас по вуха. Ви можете продовжувати або не продовжувати цей зв'язок, але все одно це може змусити вас почуватися дуже задоволеним. Навіть якщо ця людина не фліртує з вами відкрито, у неї є спосіб змусити вас посміхнутися. Ви можете виявити, що зі шкіри геть лізете, щоб справити на неї враження. Якщо ви самотні, ви можете ризикнути і запросити свого коханого на побачення. Уже захоплені? Ви маєте вміти розпізнавати флірт, але не переходити межі дозволеного.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Цього тижня ви, найімовірніше, почуваєтеся грайливо - ви безумовно в пошуку. На щастя, всі ваші бажання практично обов'язково будуть задоволені. Венера і Марс перебувають у вашому секторі романтики, тож можливості для любові безмежні. Венера продовжить енергію недільного трину до Юпітера, а в понеділок Марс зробить трін до Урану. Обидві ці планети перебувають у вашому 9-му домі експансії. Що більше ви готові зростати як особистість, інтелектуально або духовно, то більше плодів ви побачите у своєму любовному житті. Самотні? Ви можете знайти собі наставника. Взяті? Ви і ваш коханий можете зважитися на імпульсивну спільну пригоду.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Цього тижня ваше домашнє життя може так чи інакше сприяти вашим романтичним удачам. Майте на увазі, що хтось із родичів може допомогти вам глибоко зануритися у власне серце, виступивши в ролі посередника, який допоможе вам покопатися в собі й нарешті зцілитися від минулого душевного болю або почуття зради. Ви оновитеся - не тільки духом, а й вірою в любов. Для тих, хто вже перебуває в парі, цього тижня ви і ваша друга половинка можете зробити важливий спільний крок у сфері нерухомості. Можливо, ви з'їдетеся або придбаєте будинок. Ось це так!

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Очікуйте на вражаючий тиждень у коханні! Венера поступово відходить від ідеального трину з щасливим Юпітером, водночас Юпітер усе ще перебуває у вашому секторі партнерства, а Марс готується до трину з Ураном у вашому секторі партнерства в понеділок. Поєднання цих енергій змусить вас зробити значний стрибок у розвитку стосунків із партнером, як в інтелектуальному, так і в реляційному плані. Можливо, ви погодитеся, що настав час вибратися з рутини стосунків і зайнятися чимось цікавим разом. Це зробить ваше кохання ще міцнішим! Якщо ви самотні, то можете несподівано познайомитися з кимось, прийшовши на зустріч із сусідами. Можливо, поблизу оселиться хтось сексуально привабливий - сміливо представляйтеся!

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Іноді навіть повсякденне життя може бути хвилююче романтичним - а іноді життя просто хвилює! У вас може початися роман із колегою, і якщо це станеться, то напевно викличе хвилювання. Можливо, ви відчували напругу, але ні в кого з вас не вистачало сміливості зробити крок. Планети посилюють будь-яке бажання кинути обережність на вітер і піти на це, ризик і все таке! Можливо, це не триватиме вічно, але буде незабутньо. Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, у вас і вашого коханого може з'явитися настрій зайнятися організацією спільного життя. Розставляти все на свої місця може виявитися набагато веселіше, ніж ви думали.

Любовний гороскоп на тиждень - Козоріг

Цього тижня ви, можливо, найщасливіший знак у всьому Зодіаку, коли йдеться про кохання і романтичні події. Це тому, що Юпітер, планета розширення і благословень, все ще рухається через ваш сектор істинного кохання, збільшуючи весь позитивний потенціал цієї сфери для вас. Протягом тижня Венера у вашому знаку буде поступово виходити з ідеального трину з Юпітером (який був точним у неділю). Це напевно викличе у вас посмішку і запрошення до романтичних подій. Якщо ви самотні, то цілком можете зустріти когось нового, а якщо ви захопилися, то ваш коханий може побалувати вас екстравагантним подарунком або освідченням у коханні. Щасливчик!

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Можливо, ви приховуєте щось про своє особисте життя від членів своєї сім'ї - навіть якщо це не те, що ви зазвичай робите. На щастя, на цей момент це рішення, найімовірніше, спрацює добре. Можливо, ви щойно познайомилися з кимось, і, оскільки ви хочете пізнати його краще без сторонніх, ви тримаєте новий зв'язок у таємниці. Інший варіант - ви перебуваєте у стосунках, і ви та ваш коханий святкуєте важливе благословення, наприклад нову вагітність або рішення одружитися. У цьому випадку вам дозволяється зберегти конфіденційність, щоб ви могли насолодитися моментом разом. Вітаємо!

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Романтика у вашому розпорядженні! Самотні? Якщо ви роздумували над ідеєю найняти особисту сваху, щоб вона допомогла вам знайти кохання, можливо, вам пощастить більше, ніж ви думаєте. Звісно, перш ніж віддати гроші, проведіть дослідження і переконайтеся, що у вашому районі є хтось, хто має велику мережу самотніх людей. Ви також маєте особисто перевірити цю людину - чи відвідує вона безліч заходів для самотніх від вашого імені або навіть влаштовує свої власні? Це хороший знак! Якщо ви перебуваєте у стосунках, то цього тижня ви і ваш коханий можете амбітно взятися за здійснення спільної мрії. Ви досягнете великих успіхів.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти