StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар на 29 січня: чому цього дня не можна з'ясовувати стосунки

28 січня 2024, 19:53
У стосунках не піддавайтеся провокаціям і не провокуйте інших.
Місячний календар на 29 січня 2024 року
Місячний календар на 29 січня 2024 року / Колаж Главред, фото Instagram (sky.affect)

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 29 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

29 січня - спадний Місяць. З 21:06 - 19-й день місячного циклу. Місяць у Діві.

Вплив Місяця на людину 29 січня

Часто достатньо всього лише одного неуважного слова або швидкоплинного погляду, щоб опинитися в центрі конфлікту. Для підтримки гармонії намагайтеся бути уважними до збереження спокою.

відео дня

Перегляньте минуле, згадайте випадки несправедливості та заподіяного вам болю. Прощення кривдників і вибачення перед скривдженими можуть допомогти виправити помилки минулого, які впливають на наше сьогодення і створюють проблеми.

Вплив Місяця 29 січня у сферах життя

Бізнес і гроші: У сфері бізнесу і фінансів рекомендується відкласти серйозні рішення. Обговорюйте поточні питання, але відкладайте переговори про нововведення. Будьте обережні в грошових питаннях, уникайте боргів і позик через ризик потрапити під вплив обману. Відрядження сприятливі, особливо якщо ви вирушаєте на самоті. Зміна роботи або сфери діяльності не рекомендується.

Здоров'я: З погляду здоров'я, вважається, що цей день критичний для людей із порушеннями психіки. Підвищено ризик уповільнених, тривалих хвороб. Особливу увагу слід приділяти їжі, уникаючи можливих отруєнь.

Стрижкаволосся: Стрижка волосся сприятлива для слабкого, тьмяного й тонкого волосся, надаючи йому жвавості й густоти. Це також може сприяти новим знайомствам і дружбі.

Стосункита шлюб: У стосунках не піддавайтеся провокаціям і не провокуйте інших. Уникайте зайвих з'ясувань стосунків, щоб не ускладнювати ситуацію. Пам'ятайте, що ваша поведінка впливає на стосунки з оточенням. Сьогодні краще мінімізувати контакти і не вступати в непотрібні суперечки.

Сон у ніч із 28 на 29 січня

Сни, побачені в цей період, можуть бути страшними, але не збудуться.

Порада на 29 січня за місячним календарем

Вважається, що цей день невдалий як для одруження, так і для розлучення. Також варто остерігатися людей під впливом алкоголю або наркотиків, оскільки вони можуть завдати шкоди не тільки морально, а й фізично...

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти