StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро з 29 січня до 4 лютого: карти розкажуть, чого чекати цього тижня

28 січня 2024, 14:04
Цього тижня Телець розпочав новий режим здоров'я, і оточення звернуло на це увагу.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків зодіаку на тиждень з 29 січня до 4 лютого карти Таро пророкують різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Вісімка Кубків

Цього тижня вас закликають розлучитися із ситуацією, що розчаровує, або зі стосунками, які не приносять задоволення у вашому житті. Вісімка Кубків визнає, що це розставання буде болючим, особливо якщо врахувати, що ви присвятили йому стільки часу і сил. Насправді, це може бути однією з причин, через яку ви ще не зрушили з мертвої точки. Замість того щоб зациклюватися на тому, як могло б бути, або сподіватися, що все зміниться, прийміть реальність такою, якою вона є. Пам'ятайте, що відхід завдасть вам тимчасового болю, але в довгостроковій перспективі ви можете постраждати ще більше.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Шістка Жезлів

Цього тижня перемога буде за вами! Шістка Жезлів - це карта рішучості та честі. Вона вказує на те, що ви не тільки наполегливо працювали і досягли своїх цілей, а й починаєте отримувати визнання завдяки їм. Чи отримали ви похвалу від вищого керівництва вашої компанії за ваші зусилля в проєкті? Ви приступили до нового режиму здоров'я, і оточуючі звернули на це увагу? Вбирайте це. Можливо, ви схильні відмахнутися від такого визнання, але зараз не час для сором'язливості. Це нормально, коли ваші досягнення визнають, тож насолоджуйтеся цим моментом.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Місяць

Не дозволяйте страху взяти над вами гору! Місяць вказує на те, що цього тижня до вас можуть підкрастися тривалі переживання, пов'язані з минулим, і нахлинути спогади, які ви хотіли б якнайшвидше забути. Це може бути щось, що ви намагалися запхати у свою підсвідомість, сподіваючись, що з часом усе само собою вирішиться. Замість того щоб намагатися ігнорувати проблему, вирішіть вивести її з тіні та зцілити себе. Спочатку це може бути болісно, але пам'ятайте, що тягар, який ви несли, згодом заподіяв вам біль.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Дев'ятка Кубків

Дев'ятка Кубків може означати, що саме цього тижня ваші зірки нарешті почнуть вирівнюватися. Коли ця карта з'являється в розкладі, це сигнал від Всесвіту, що у вашому житті все так, як має бути. Ця порція вдалої енергії може означати, що ви почуваєтеся цілком задоволеними роботою, стосунками, дружбою - ваша емоційна чаша може переповнитися! Знайдіть час, щоб зупинитися й оцінити достаток благословень, які життя пропонує вам просто зараз.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Вежа

Приготуйтеся! Цього тижня на вас можуть чекати несподівані зміни. Зміни, які позначає Вежа, раптові й непередбачувані. Вашим першим інстинктом може бути відмова від цих змін - але запитайте себе, чому ви так чините опір. Так, через такі ситуації нелегко пройти, але зміни необхідні для прогресу. Цей струс для вашої системи - те, що вам було потрібно, щоб побачити, де тріщини у вашому фундаменті. Своєю чергою, це дасть вам змогу перебудуватися на більш стабільний ґрунт. Прийняття цього перехідного періоду і того, чого він може вас навчити, призведе до великих особистих досягнень у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Лицар Жезлів

Лицар Жезлів - імпульсивна карта, що вказує на почуття занепокоєння, яке може призвести до потрясінь у вашому житті. Цього тижня вам пропонується поглянути на рішення, з яким ви зіткнулися, і подумати про наслідки поспішних дій. Можливо, ви вже готові до вибору шляху, але, можливо, вам варто ще раз подумати, перш ніж стрибати. Це нелегко зробити, коли ви чимось захоплені, але ця карта служить нагадуванням про те, що добре продуманий план сприяє довгостроковому успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Відлюдник

Настав час відпочити від повсякденного життя! Відлюдник вказує на те, що цього тижня у вас може виникнути потреба відсторонитися і поміркувати. Можливо, ви занурилися в безліч нових вражень або останнім часом проводили багато часу в спілкуванні. Зараз необхідно вирушити на прогулянку в ліс, прийняти тривалу ванну, замовити поїздку на вихідні або щось іще, що допоможе вам відключитися від зовнішнього світу і возз'єднатися зі своїм внутрішнім світом. Підзарядка духовних батарей допоможе вам повернутися до життя з оновленими перспективами.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Четвірка Мечів

Відпочивайте, розмірковуйте і відновлюйтеся. Саме таке послання несе вам Четвірка Мечів цього тижня. Можливо, нещодавно ви зіткнулися з важкою ситуацією, такою як втрата роботи, розрив стосунків або проблеми, пов'язані з грошима. Це питання забрало у вас багато сил, і зараз ви, можливо, почуваєтеся розумово, фізично, емоційно та духовно виснаженими. Знайдіть час, щоб відновити сили та зарядитися енергією. Важливо дати собі можливість відновити сили - це допоможе вам повернутися у світ з оновленим духом і новими перспективами.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Лицар Пентаклів

Останнім часом ви витали в хмарах? Цього тижня Лицар Пентаклів закликає вас спуститися на землю і докласти зусиль до реалізації своїх ідей. Можливо, ви страждаєте від того, що "тільки говорите і нічого не робите". Або ж ви відкладаєте свої повсякденні обов'язки на користь більш цікавих пропозицій. Незалежно від ситуації, вам рекомендується розробити план дій або дотримуватися розпорядку дня, оскільки прогрес найкраще досягається завдяки дисципліні.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Колісниця

Колісниця - це карта, яка заохочує силу волі, дії та самоконтроль. Цього тижня вам пропонується вступити у свої права і сміливо взяти кермо влади у свої руки, щоб рухатися до наміченої мети. Зараз не час пасивно чекати, поки з вами станеться щось хороше. Ця карта знає, що все, що варто мати, вимагає наполегливої праці та дисципліни. Пристебнувши емоційну і ментальну броню, ви зможете спрямуватися в майбутнє, не звертаючи уваги на перешкоди, що виникають на шляху.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Королева Кубків

Королева Кубків вказує на емоційну зрілість, співчуття і виховання. Цього тижня ви будете покликані якимось чином проявити цю енергію. Можливо, до вас звернеться друг із проблемами у взаєминах або колега за підтримкою у вирішенні проблеми, з якою він зіткнувся. Коли це станеться, слухайте їх від чистого серця, але емоційно відсторонитеся від проблеми. Хоча може виникнути спокуса з головою зануритися в ситуацію разом із ними, зрозумійте, що тільки вони самі можуть виплутатися зі свого скрутного становища.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Королева Пентаклів

Цього тижня комусь знадобиться додаткова турбота! Королева Пентаклей - справжня годувальниця: саме вона стежить за тим, щоб усі були ситі, щоб у домі був порядок, щоб вона приділяла достатньо часу й уваги своїм близьким. Коли вона з'являється в розкладі, це сигнал про те, що комусь може знадобитися більше підтримки, ніж зазвичай. Хтось із ваших знайомих зазнає труднощів, чи це ви самі потребуєте плеча, на яке можна спертися? Якщо ви почуваєтеся не у своїй тарілці, не бійтеся звернутися по допомогу. Ресурси є, і це нормально - просити про те, що вам потрібно.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти