StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро з 19 по 25 лютого: що зірки готують для кожного знака

18 лютого 2024, 21:12
Карти закликають Овна відстоювати власні позиції цього тижня.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків зодіаку на тиждень з 19 до 25 лютого карти Таро пророкують різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Сімка Жезлів

Цього тижня Сімка Жезлів закликає вас відстоювати свої позиції. Отримання цієї карти вказує на те, що зараз ви відчуваєте у своєму житті якусь протидію або перешкоду. Ваш початковий інстинкт може полягати в тому, щоб відступити, піддавшись будь-якому виклику, що стоїть на вашому шляху. Однак дуже важливо відстоювати те, у що ви вірите. Невдачі неминучі, але здаватися не можна. Одягайте емоційну броню, черпайте мужність і внутрішню силу в боротьбі з цією перешкодою, щоб врешті-решт подолати її.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Лицар Пентаклів

Останнім часом ви витали в хмарах? Цього тижня Лицар Пентаклів закликає вас повернутися на землю і докласти зусиль до реалізації своїх ідей. Можливо, ви страждаєте від того, що "тільки говорите і нічого не робите". Або ж ви відкладаєте свої повсякденні обов'язки на користь більш цікавих пропозицій. Незалежно від ситуації, вам рекомендується розробити план дій або дотримуватися розпорядку дня, оскільки прогрес найкраще досягається завдяки дисципліні.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Імператриця

Отримання карти Імператриці говорить про те, що цей тиждень присвячений отриманню дарів, які знаходяться навколо вас. Легко потрапити в шалений ритм повсякденного життя, але зараз вас закликають зупинитися, сповільнитися і з'єднатися зі своїми почуттями. З'їжте смачну їжу. Зупиніться і понюхайте квіти. Вдихніть свіже лісове повітря. Заземлившись у такий спосіб, ви відкриєте в собі здатність бачити, відчувати запахи, чути, торкатися, куштувати й по-справжньому відчувати всі найбільші блага життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Світ

Ваше послання на цей тиждень - про створення більшого балансу у вашому житті. Таро надає вам безліч можливостей для розгляду цієї теми, але карта Мир, можливо, є найвищим вираженням цієї потреби. Ця карта закликає вас звернути увагу на всі сфери вашого існування - емоційну, фізичну, ментальну та духовну. Чи не вистачає вам гармонії в одній із цих сфер? Якщо так, то вам радять не тільки з'ясувати, як досягти цього балансу, а й як його підтримувати.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Вісімка Кубків

Цього тижня вас закликають розлучитися із ситуацією, що розчаровує, або стосунками у вашому житті, які не приносять задоволення. Вісімка Кубків визнає, що це розставання буде болючим, особливо якщо врахувати, що ви присвятили йому стільки часу і сил. Насправді, це може бути однією з причин, через яку ви ще не зрушили з мертвої точки. Замість того щоб зациклюватися на тому, як могло б бути, або сподіватися, що все зміниться, прийміть реальність такою, якою вона є. Пам'ятайте, що відхід завдасть вам тимчасового болю, але в довгостроковій перспективі ви можете постраждати ще більше.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Вісімка Пентаклів

Цього тижня Вісімка Пентаклей закликає вас використовувати свої творчі таланти і старанно працювати над ними. Що більше ви творите і відточуєте своє ремесло, то більше оточуючих звернуть увагу на те, що ви робите, і тим більше натхнення ви отримаєте. Виставляючи себе на загальний огляд, ви даєте іншим можливість визнати ваші унікальні здібності, а це може стати мотивацією для того, щоб продовжувати створювати речі, якими ви дійсно пишаєтеся. Тож виходьте на сцену і ставайте майстром своєї справи!

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Королева Мечів

Приготуйтеся високо сидіти на своєму троні цього тижня! Королева Мечів неймовірно прониклива, вона втілює в собі інтелектуальну гостроту і зрілість, які допомагають їй відсіювати шум емоцій і сторонніх думок. Можливо, зараз або в найближчому майбутньому вам доведеться ухвалити рішення, і ця карта слугує нагадуванням про те, що потрібно покладатися на свою логіку і вивчати всі факти, перш ніж діяти. У вас є багатий досвід і мудрість, які ви можете використовувати, тож обов'язково скористайтеся ними.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: П'ятірка Жезлів

Цього тижня вам може здатися, що ви опинилися втягнуті в конфлікт! П'ятірка Жезлів вказує на те, що ви намагаєтеся досягти якоїсь мети, але на шляху до неї виникають перешкоди. Можливо, вам здається, що вашу точку зору заперечують, або ж вам важко працювати з конкретною людиною. У будь-якому разі, цього тижня вам доведеться по-справжньому прислухатися до чужої думки. Можливо, ви виявите, що те, що спочатку здавалося критикою, насправді було конструктивним зворотним зв'язком, який допоможе вам у довгостроковій перспективі.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Король Мечів

Цього тижня ваш розум - ваш головний актив! Можливо, вам доведеться ухвалити важливе рішення або досліджувати незвідану територію в певній сфері вашого життя. Король Мечів закликає вас використовувати логіку та інтелект, щоб зорієнтуватися в ситуації, а не дозволяти собі піддаватися емоціям. Ви зможете визначити правильний шлях, тільки коли по-справжньому вникнете в суть справи, а це може статися тільки за умови неупередженості. Дайте собі можливість поглянути на ситуацію через яснішу призму, і ви побачите, як з'явиться шлях.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: П'ятірка Кубків

П'ятірка Кубків вказує на те, що ви дозволяєте собі борсатися в морі жалю і розчарувань. Хоча біль, який ви відчуваєте, цілком реальний і його не слід применшувати, це не дає вам права назавжди застрягти в цьому режимі. Зосередившись на своїх уявних невдачах і помилках, ви не зможете побачити позитивні моменти, що знаходяться прямо перед вами, і не зможете рухатися далі, до більш зелених пасовищ. Надія ще є, і цього тижня вам важливо знайти, де вона знаходиться, і переключити свою увагу на неї.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Четвірка Кубків

Четвірка Кубків говорить про те, що ви почуваєтеся незадоволеним і жадаєте якихось змін у своєму житті. Можливо, ви озираєтеся навколо і бачите, що є в інших, сумуючи за тим, чого немає у вашому власному житті. Можливо, ви також почуваєтеся невмотивовано у своїх нинішніх обставинах. Хоча прагнути до чогось дуже приємно, легко потрапити в нездоровий вир бажань. Цього тижня постарайтеся розібратися з першопричиною цих почуттів. Чи справді на іншому боці трава зеленіша, чи вам просто потрібно витратити час на полив власної трави?

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Десятка Жезлів

Чи виникало у вас відчуття, що ви звалили на себе весь тягар світу? Десятка Жезлів визнає, що ви несете на собі непомірно важку ношу. Можливо, ви взяли на себе занадто багато, намагаючись досягти своїх цілей, і тепер вам необхідно попросити про допомогу або скоротити те, чому ви себе присвятили. Можливо, вам буде нелегко проковтнути цю пігулку, тому що в справу вступають гордість і небажання делегувати повноваження. Проте ви досягли точки, коли ваша здатність досягти мети опинилася під загрозою. Ви заслуговуєте на те, щоб насолоджуватися життям, тому попросіть про допомогу цього тижня.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти