StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на жовтень 2023 для Дів: романтика, підвищення на роботі й подорож

30 вересня 2023, 03:41
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде жовтень у представників знака зодіаку Діва.
Гороскоп Діва
Гороскоп Діва - що принесе жовтень у роботі, коханні та фінансах / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2023 для знака зодіаку Діва.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у другий місяць осені будуть два затемнення - 14 і 28 жовтня. Період між цими датами називається коридором затемнення. У цей час краще не ухвалювати будь-яких життєво важливих рішень, тому що їх дуже складно буде скасувати або поміняти.

"Тож, лише якщо ви впевнені на 100%, на 200%, то робіть це, тому що цикл затемнення у нас 18,5 року. І, знаєте, це затемнення ніби поставить печатку. Все, що ви зараз почали або зробили, або вирішили - це надовго, років на 20 точно", - додала фахівець.

6 жовтня Меркурій дасть Дівам нові можливості, нові ідеї завдяки комунікаціям і знайомствам.

10 жовтня планета трансформації та змін Плутон розвертається у прямий рух.

"Якщо у вас щось не просувалося, не виходило, то ситуація вирішиться після 10 жовтня, коли Плутон розгорнеться. Може, у вас не було можливості піти у відпустку, відпочити, а в жовтні ви зможете це зробити", - свідчить гороскоп.

Цього ж дня, 10 жовтня, Венера входить в знак Діви і пробуде там цілий місяць - до 9 листопада. Планета може змінити щось у ваших стосунках.

"Коли Венера в нашому знаку, ми стаємо магнітом, притягуємо погляди, людей, любов, романтичні та ділові стосунки. Плюс ви, найімовірніше, захочете себе якось прикрасити, зробити красивіше, адже Венера - планета краси. І в першому будинку вона завжди дає бажання виглядати краще", - говорить гороскоп.

13 жовтня Діви можуть поїхати до родичів, сестри, брата. Можливі поїздки, навчання, курси, ви будете вчитися новим навичкам. В цілому, Діви стануть сміливішими, наберуться хоробрості й зроблять те, чого не робили раніше.

14 жовтня - сонячне затемнення в секторі грошей. У вас з'явиться нове джерело доходу, робота або клієнт. Можливе підвищення на службі.

23 жовтня Меркурій входить в сектор спілкування, комунікації, знайомств. Діви можуть переїхати в іншу країну. Діви стануть більш комунікабельними і товариськими.

28 жовтня - місячне затемнення в дев'ятому будинку гороскопу. Можливо ви будете планувати подорож. Ви отримаєте другий шанс, будете займатися юридичними справами.

"Місячне затемнення часто закриває цикл, ставить крапку. Можливо, коли ви жили за кордоном і тепер вирішили повернутися. Можливо тимчасове розставання з чоловіком, дружиною, партнером. Не виключено, що просто може бути багато роботи у вашого чоловіка або якесь навантаження", - зазначила астролог.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Діва на жовтень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти