StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

День пам'яті блаженної Ксенії Петербурзької: сильні молитви до святої

6 червня 2022, 07:00
Молитви святій Ксенії про заміжжя, здоров'я і благополуччя.
День пам'яті Ксенії Петербурзької
У чому допомагає свята Ксенія Петербурзька / depositphotos.com/

6 червня православна церква відзначає день Ксенії Петербурзької, яку за її благі діяння зарахували до лику святих.

Православний календар на червень 2022 нагадає про важливі церковні свята, поминальні дні та початок посту.

Блаженна Ксенія після смерті чоловіка роздала своє майно нужденним, і пожертвувала будинок своєї знайомої. Сама ж одягнувшись в чоловічий одяг, стверджувала, що її чоловік Андрій Петров живий і що це вона сама померла. Вона поневірялася по Петербургу і терпіла глузування. Милостиню вона віддавала іншим людям. Добрі діяння жінки і її передбачення залучали на її бік все більше людей. Вони почали ставитися до неї як до святої. Після смерті вона була похована на Смоленському кладовищі, куди досі приходять люди, щоб попросити допомоги. Вони залишають на могилі Святої записки.

відео дня

Ксенії Петербурзької моляться про заміжжя і щастя в сімейному житті, здоров'я дітей і близьких, зцілення від хвороб. Також святу просять заступництва від нечесного суду і наклепу. Її просять допомоги люди, які потрапили у важкі життєві обставини.

Сильна молитва Ксенії Петербурзької

Про свята преподобна мати Ксенія. Під покровом Божим жила, ведена і зміцнюється заступницею, голод і спрагу, холод і спеку, докори і гоніння зазнала, дар прозорливості і чудотворення від Бога отримала. Нині Свята Церква, як запашний цвіт, прославляє тебе. Перед образом Твоїм Святим, Який живіше тебе, сущої з нами, молимося Тобі: послухай прохань нашим і принеси їх до Престолу Господа.

Випроси сподіватися на тебе вічне спасіння, на благі справи і починання наші щедре благословення, від всяких бід і скорботи позбавлення. Постань святими твоїми молитвами перед Всемилостивим Спасителем нашим і молися про нас, негідних і грішних. Допоможи, свята блаженна Ксенія, немовлят в християнській вірі наставити, Отроків і отроковіц у вірі, чесності, богобоязливості виховати і пошли їм успіхи в навчанні; недуги зціли, в сім'ю любов і злагоду пошли. Ти наша надія і надія, тобі подяку підносимо і з тобою славимо Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва Святої про благополуччя

Тебе, наша мандрівнице, явив нам Христос Господь молитовницею старанною за рід наш, бо в житті своїй ти терпіла страждання і скорботи, Богу ж і людям з любов'ю послуживши, ти знайшла велику відвагу (до Бога). Тому до тебе в бідах і скорботах охоче вдаємося, з глибини сердець наших волаючи: "надії наші виправдай, Ксенія блаженна".

Молитва Ксенії Петербурзької про заміжжя

О блаженна мати всім Ксенія! Ти відчула злидні заради Христа, полюбила тільки Царство Небесне, показним божевіллям викривала життя неправедних і своїм смиренням благодать Божу людям дарувала. До тебе, про заступниця всіх, я молюся: визволи мене від самотності в цьому світі і подаруй щасливу любов, міцну сім'ю, підходящого мені людини, щоб ми разом ділили горе і радість, були вірні один одному! Прошу тебе від щирого серця теплою молитвою, подай мені виконання заповітного мого бажання про шлюб чесному і християнському, щоб молитвами твоїми благословив мене і мого майбутнього обранця Господь. Амінь!

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти