StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на зиму повернулися безстрашні високі черевики у стилі 70-х: фото

9 листопада 2020, 16:00
Якщо вам здасться, що деякі моделі черевиків зі шнурівкою до коліна нагадують армійське взуття, то вам не здалося.

На порозі затяжної зими чітко вималювалася одна велика модна тенденція взуття, яка вже підкорила серця багатьох жінок у світі. Впевненими, важкими кроками теплі чоботи і високі черевики на грубій підошві входять у зиму і в наше життя. Уже сьогодні у продажу з'явилося стільки різних, наснажливих, а часом і дуже неоднозначних моделей зимового взуття, що сміливо можна сказати - якою б не була найхолодніша пора у році, які б випробування нам не підготувала і скільки снігу б на нас не висипала - в таких черевиках і чобітках ця подорож буде легкою, комфортною і напрочуд приємною!

Щоправда, її величність Мода цього року дуже щедра - поряд з черевиками і чобітьми з масивною підошвою в тренди повернулися також ботфорти: в нашому матеріалі У моді чоботи з 90-х: як у ботфортах не виглядати старомодно можете дізнатися про це докладно.

Водночас улюблений паблік модниць Instagram, як завжди, красномовний, і показує те, що носять і про що мріють жінки. А більшість з них хочуть поєднання практичності й виразного стилю, тому не дивно, що зручні чоботи до коліна стали гарячим трендом.

Взуття на високих підборах відкладене до кращих часів, а незамінні кросівки, які, здавалося, жінки готові носити навіть у мороз і ймовірніше ні на що не проміняють, вирушили на відпочинок до весни: перед розкішними, трохи страшними, подекуди дикими, але завжди дуже чарівливими чобітьми зима 2020-2021 встояти складно. Та й не треба - адже їх можна носити і з актуальними цього сезону штанами-кюлотами, і з джинсами, і зі спідницями – довгими й короткими, і, звичайно ж, трикотажними сукнями оверсайз.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші чоботи і черевики на зиму 2020-2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете кращі зразки для розуміння того, що в трендах.

Модне взуття зима 2021 – на що звернути увагу

Ми вже говорили, що насправді в моді безліч різних черевиків 2020 зима і зимових чобіт. Але наймодніші варіанти - високі, до коліна. Це можуть бути шнурівки у стилі 70-х, або класичні чоботи на блискавці – вибирайте те, в чому ви почуватимете себе найбільш комфортно.

Черевики зима 2020 жіночі
Черевики зима 2020 жіночі / Instagram

А для тих, хто хоче ефектну шнурівку, але не готовий щоранку витрачати час на цей часом виснажливий процес, у продажу є моделі зі шнурівкою і блискавкою. До речі, саме тому ці чоботи і черевики вийшли в тренди разом, немов нерозлучники.

Наймодніші чоботи 2021 - це моделі не тільки чорного, але й білого, бежевого, карамельного, тютюнового або коричневого кольору. Але найвдалішою покупкою стануть все ж чорні черевики зима 2020 жіночі.

Річ у тім, що цього сезону в моду знову повернулася класика, тому чорний колір актуальний як ніколи. Крім того, якщо виходити з того, що взуття на масивній підошві тільки вибилося в тренди, то наступного сезону воно залишиться з нами.

Черевики зима 2020 жіночі
Черевики зима 2020 жіночі / Instagram

Також варто врахувати і один важливий момент - поки ніхто не знає, наскільки ми будемо мобільними взимку через люту пандемії коронавірусу. І щоб ваша покупка гарантовано не вийшла з моди, найвигідніша покупка – це чорне зимове взуття 2021.

читайте такожУ моду на осінь-зиму прийшли ковбойські чоботи сліпучої краси: фотоЯкщо вам здасться, що деякі моделі черевиків зі шнурівкою до коліна нагадують армійські черевики, то вам не здалося. Тендітна жінка цього сезону буде бойовою, сильною і впевненою в собі, як ніколи! На особливу увагу заслуговують черевики, які прикрашені мікросумочками.

Черевики зима 2020 жіночі
Черевики зима 2020 жіночі / Instagram

І ще. Є такий вислів - must have. Так ось, якщо в сезоні зима 2020-2021 ви і маєте щось обов'язково купити, то це точно модні черевики – щойно ви їх взуєте, то відразу відчуєте їх силу, міць і велич!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти