StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на весну входить total black: одяг, який ми маємо полюбити

27 лютого 2021, 16:40
Чорний - це не про смуток! Легендарний Ів Сен Лоран охрестив його кольором успіху, а велика Шанель перетворила чорний з кольору жалоби в колір елегантності!

Чорний колір знову отримав "зелене світло", і в сезоні весна-літо 2021 він буде всюди. Одяг у стилі total black - розкішна нагода виглядати стильно й увійти в довгоочікувану теплу пору красиво. Чарівні спідниці, довгі плащі, вишукані штанні костюми, дивовижні сукні, виткані з дивного і складного, але такого привабливого чорного кольору, вже чекають на вас. Зустрічайте - чорний повернувся!

Хоча головними кольорами 2021 року, звичайно ж, залишаються жовтий і сірий, які покликані надихнути нас й подарувати надію на краще - у нашому матеріалі Головна модна тенденція 2021: одяг кольору мімози і пляжного каменю можете докладніше дізнатися про це. Але чорний - це не про смуток і зневіру! Легендарний Ів Сен Лоран охрестив його кольором успіху, а велика Коко Шанель перетворила чорний з кольору жалоби в колір елегантності!

Водночас чорний приголомшливо робить фігуру стрункою, тому всі ті, хто занадто вимогливий до себе, отримали цієї вести та літа відмінну можливість мати ефектний вигляд. Загалом у чорного кольору багато переваг - і кожен в ньому знайде щось для себе.

Ба більше: одяг чорного кольору красиво впишеться в будь-яку ситуацію, бо універсальний. Вам складно визначитися, яке плаття вибрати? Беріть чорне, воно сяде ідеально незалежно від того, який у вас колір волосся й очей.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які речі чорного кольору в сезоні весна-літо заслуговують на увагу.

Мода весна-літо 2021 - одяг, який ми маємо оцінити

Якщо ви уважно подивитеся колекції одягу багатьох знаменитих кутюр'є, то переконаєтеся в тому, що чорний навесні та влітку як ніколи актуальний.

Чорні розкльошені штани можуть стати родзинкою вашого ділового весняно-літнього образу. Завдяки силуету, вони виглядають вишукано та елегантно. Найголовнішим плюсом чорних штанів кльош є те, що їх можна поєднувати з будь-яким верхом - світлою класикою, легкими светрами, яскравими піджаками й навіть короткими топами.
А як красиво чорні штани поєднуються з модним сірим! Хоча перед "дуетом" з чорним піджаком або блузкою теж встояти складно. Все це ви знайдете у неповторній колекції одягу Balmain весна-літо 2021.

Якщо вам подобається сміливий та зухвалий стиль, то для вас в моді чорні шкіряні штани та сукні. Також до вашої уваги укорочені блейзери та жилети, які виглядають карколомно. Ця краса представлена у феєричній колекції одягу Louis Vuitton весна-літо 2021.

Чорні тренчі та шкіряні куртки відмінно підходять для зухвалих і крутих образів. Додайте чорну спідницю і черевики – вийде неймовірно. Крім того, дуже популярним поєднанням для весни-літа 2021 стане спідниця з топом. Не проходьте повз чорних сарафанів, маленьких чорних суконь з сіткою зверху, а також чорних костюмів зі спідницею.

читайте такожЧарівні спідниці з запахом схвилюють всіх у 2021 році: фотоМодні тенденції весна-літо 2021 – дуже жіночні, і це прекрасно, адже жінка у чорному - дивовижна і загадкова. Подивіться колекцію одягу Hermes весна-літо 2021, і переконаєтеся в цьому самі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти