StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді пальта і светри з приголомшливим принтом гусяча лапка з 30-х: фото

14 листопада 2020, 08:10
Чорно-білий принт гусяча лапка - це класичний варіант, який проніс свій магнетизм через століття.

Мода 2020 багатобарвна, візерункова, строката. Вона намагається догодити всім і зробити наше життя яскравим, елегантним, комфортним. Напевно, її девіз - усім сестрам по сережках. Здається, ще ніколи стільки різних стилів з різних епох не поверталися в моду одночасно. І серед цієї краси особливе місце зайняв шотландський старовинний принт гусяча лапка з 30-х - у ті часи його обожнював син королеви Вікторії принц Уельський. У жіночу моду візерунок "гусяча лапка" увійшов завдяки великій Коко Шанель у 60-х, а в наш час у багатьох він асоціюється зі стилем принцеси Діани.

В осінньо-зимовому сезоні картатий принт загалом відродився - у нашому матеріалі Полум'яний привіт з 90-х: найяскравішим трендом осені стала клітинка - можете дізнатися про це докладніше.

Оригінальний принт гусяча лапка (французькою - pied-de-poule, а англійською - houndstooth) в осінньо-зимовому сезоні прикрашає все, що тільки можна прикрасити - верхній одяг, взуття, светри та аксесуари.

Чорно-білий принт гусяча лапка - це класичний варіант, який проніс свій магнетизм через століття. Якщо ви з тих, хто вміє цінувати речі, які вічні, то орієнтуйтеся саме на чорно-білий принт – він не втратить свою актуальність.

Але, як відомо, мода не стоїть на місці, і сезоні 2020-2021 спеціально для тих, кому до душі сучасні інтерпретації "класики", у трендах яскраві принти гусяча лапка: бежевий, червоний, рожевий, коричневий, жовтий і бордовий.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які речі з принтом гусяча лапка популярні цієї осені і зими, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки, які заслуговують на увагу.

Модний принт гусяча лапка 2020 2021: на що звернути увагу

Пальта з принтом гусяча лапка

Гуляти - так гуляти, і якщо ви хочете продемонструвати, що стежите за модою і знаєте про останні тенденції, то шукайте пальта з принтом гусяча лапка. Це можуть бути ефектні моделі з паском, або модні варіанти оверсайз, в яких можна потонути.

Модний принт гусача лапка 2002
Модний принт гусача лапка 2002 / Instagram

Жакети і костюми з принтом гусяча лапка

Для тих, хто шукає яскраву обновку для ділового гардероба, радимо звернути увагу на жакети і костюми з "гусячою лапкою". Твідові піджаки та спідниці додадуть вашому образу королівського шарму, а у штанному костюмі ви будете завжди в центрі уваги. Тільки обов'язково доповнюйте свій образ великими аксесуарами - вони змістять акцент, якщо здасться, що принт рябить в очах.

Модний принт гусача лапка 2002
Модний принт гусача лапка 2002 / Instagram

читайте такожУ моду на зиму повернулися безстрашні високі черевики в стилі 70-х: фотоСветри з принтом гусяча лапка

Без теплого светра взимку ніяк, і якщо ви поки в пошуках ідеального варіанту на холодну пору, то маяком для вас має стати принт гусяча лапка. По-перше, це модно, по-друге, елегантно, а по-третє - це поки свіжий тренд, і в такому светрі ви будете чарівними.

Модний принт гусача лапка 2002
Модний принт гусача лапка 2002 / Instagram

Модні сумки з принтом гусяча лапка

Можна піти іншим шляхом - підшукати оригінальний аксесуар з принтом гусяча лапка. Модна сумка з дрібною чорно-білою клітинкою стане родзинкою вашого образу: на тлі чорного пальта сумка з принтом гусяча лапка виглядає розкішно.

Модний принт гусача лапка 2002
Модний принт гусача лапка 2002 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти