StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модні сарафани 2020: найпопулярніші легкі платтячка на літо: фото

17 червня 2020, 21:30
Сьогодні у продажу можна знайти сарафани найнеймовірніших фасонів, з найрізноманітніших тканин і найнесподіваніших кольорів.

Про сарафани ми зазвичай замислюємося влітку – коли невгамовне сонце починає свій сольний концерт і обпікає нас.

відео дня

Ці дивовижні сукні без рукавів з'явилися ще за царя Гороха, тому вони були в моді завжди. Винятком не став і 2020 рік.

Після складної і холодної у всіх сенсах весни, хочеться вдягти легке платтячко і насолоджуватися життям. Щоб ваша літня прогулянка була сповнена приємними емоціями і відчуттям впевненості в собі, радимо ознайомитися з модними трендами. А моду сьогодні диктують самі жінки – їх настрій, мрії і бажання.

Про які сарафани сьогодні мріють жінки у всьому світі? Про такі, які роблять їх більш жіночними. Вони мріють про платтячка з мільйонами троянд. Їм подобаються яскраві кольори – червоний, синій, жовтий, колір морської хвилі й фуксія. Вони звертають увагу на декольте, адже в моді форма серця і квадратний виріз, як в 90-і.

Жінки хочуть виглядати в сарафані витончено. Для них також має значення матеріал. Саме тому сьогодні у продажу можна знайти сарафани найнеймовірніших фасонів, з найрізноманітніших тканин і найнесподіваніших кольорів.

Ми зібрали для вас найактуальніші моделі жіночих сарафанів 2020 – те, що вже носять щасливі жінки у всьому світі.

Модні сарафани 2020 – головні тренди на літо

Бавовняні сарафани з вибитим малюнком

Якщо шукаєте ніжний варіант сарафана, який залишить про це літо найтепліші спогади, зверніть увагу на бавовняні сарафани з вибитим малюнком. Це черговий ретро-подарунок моди 2020 – щось схоже ми з вами бачили в 90-х, якщо, ви це час запам'ятали. А ще вони схожі на серветки на столах у наших бабусь. Довгі й короткі, пишні і приталені моделі – вибирайте те, що більше сподобається.

Міді-сарафани з розрізом спереду

У моді розкішні сарафани на бретелях з розрізом спереду. Багато моделей йдуть з ґудзиками і силуетом, схожим на дитячі платтячка – в таких ми відчуваємо себе улюбленими донями та онучками. Якщо ви розстібнете кілька ґудзиків – додасте образу трохи невимушеності. Але силует може бути і більш стриманим – з розрізом він буде виглядати карколомно.

Максі-сарафани з рюшами

Рюші – це новий приголомшливий тренд, який навряд чи когось залишить байдужим. Пишні багаторівневі сарафани, які розширюються до низу, вигідно підкреслюють лінію талії і роблять образ чудовим.

Міні-сарафани з яскравим принтом

Якщо хочете похвалитися стрункими ніжками, шукайте короткі літні сарафани. Вибір величезний: тропічні принти, величезні і дрібні квіти, широка чорно-біла смужка. Крім того, зверніть увагу на сукні-сарафани з деніму – у цьому сезоні багато кольорових варіантів.

читайте такожЦі карколомні шорти з 80-х будуть усюди цього літа - фотоРаніше повідомлялося, прямо з 90-х до нас в гості прийшли культові сукні з бретельками і квадратним вирізом декольте. Їх ще називають сукні-комбінації. Вони зберегли в собі вишуканість і простоту, яка підкуповує тим, що їх можна носити на роботу, на прогулянку, до магазину і навіть на святковий захід.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти