StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Блискуче волосся - головний тренд весни: як змусити шевелюру сяяти

28 лютого 2021, 20:58
Якщо хочете бути у тренді, то добре їжте і не дуже нервуйте – все це впливає на стан волосся. Але без додаткового догляду за ним теж не обійтися.
Щоб волосся блистіло, йому потрібен догляд / Instagram
Щоб волосся блистіло, йому потрібен догляд / Instagram

Блискуче волосся як в рекламі - це головний тренд весняно-літнього сезону. Ще трохи, ми знімемо шапки й наше волосся красномовно покаже, як ми за ним доглядаємо. Тому поки є час, займіться своєю шевелюрою.

Здорове волосся - те, що сьогодні не можна ігнорувати, і суть навіть не в модних тенденціях. Хоча наймодніша стрижка виглядатиме менш привабливо, якщо волосся у вас тьмяне і мляве.

Крім того, важливо, щоб локони були гарними, а пасма – ідеально рівними, якщо у вас пряме волосся. Легка кошлатість, звичайно, поки теж у трендах, але ми говоримо про нові віяння. Також однією з тенденцій весняно-літнього сезону буде натуральне волосся – якщо стоїте на порозі зміни іміджу, обов'язково врах*йте цей момент.

Таким чином, якщо ви хочете бути у тренді, то добре їжте, ведіть здоровий спосіб життя та не дуже нервуйте з приводу і без – все це впливає на стан волосся. Але без додаткового догляду за волоссям теж не обійтися.

Ми сьогодні розповімо вам про те, як зробити блискуче волосся в домашніх умовах.

Блискуче волосся в домашніх умовах: на що звернути увагу

Зробити волосся блискучим і гладкими — це просто, і для цього не потрібно особливих фінансових витрат. Якщо у вас є бажання, то у ваших силах повернути волоссю життєву силу і блиск, до того ж волоссю будь-якому: короткому, довгому, кучерявому або прямому.

Для того, щоб у вас було блискуче волосся, як у зірок, вам треба дотримуватися цих перевірених рекомендацій.

Розчісуйте волосся частіше

Намагайтеся щонайменше двічі-тричі на день розчісувати своє волосся – це допомагає поліпшити кровообіг. Крім того, ця проста процедура допомагає поживним речовинам досягати волосяних фолікулів, що вкрай важливо для блиску і здоров'я волосся.

Використовуйте кокосову або мигдальну олію

Не ігноруйте цей момент. Річ у тім, що масло допомагає утримувати вологу і робить волосся м'яким та блискучим. Намагайтеся знайти двічі на тиждень час для того, щоб втерти в шкіру голови круговими рухами кокосове або мигдальне масло. Залиште його на голові на 30-45 хвилин і змийте.

Маски для волосся творять дива

Пом'якшувальна, зволожувальна і живильна маска для волосся може поліпшити блиск волосся. Ви можете використовувати інгредієнти зі своєї кухні або купити маску для волосся. У нашому матеріалі - Маски для волосся в домашніх умовах для зростання і відновлення знайдете прості, але ефективні рецепти для догляду за волоссям.

В моді блискуче волосся / Instagram
В моді блискуче волосся / Instagram

Підберіть правильний шампунь

Якщо ви купуєте шампунь тому, що вам подобається його запах, пляшечка або ціна, то знайте, що ви шкодите своєму волоссю. Вкрай важливо звертати увагу на склад шампуню. Тому проведіть ревізію своєї полиці у ванній, і використовуйте шампунь, який відповідає вашому типу волосся.

Використовуйте і теплу, і холодну воду

Тільки тепла вода робить волосся сухим. Інша крайність - мити голову холодною водою, адже це робить волосся жорстким. Ідеальний варіант: після миття голови теплою водою обполоснути його холодною. Що це дасть? Тепла вода відкриває кутикули і змиває бруд. Холодна вода (вода кімнатної температури) закриває кутикули, утримує вологу в волоссі і запобігає їх завиванню.

читайте такожНавіщо волоссю потрібна арганова олія

Що ще треба робити, щоб волосся було блискучим

  • Уникайте частого теплового укладання волосся.
  • Захистіть волосся вночі: заплетіть косу або надіньте атласну шапочку.
  • Вибирайте фарби для волосся без аміаку і використовуйте спеціальний шампунь для фарбованого волосся.
  • Використовуйте блиск для волосся.
  • Використовуйте лак для волосся з глянцевим покриттям.
  • Використовуйте сироватку - вона робить волосся гладким і шовковистим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти