Другий тур місцевих виборів показав низьку явку виборців

22 листопада 2020, 19:28оновлено 31 жовтня 2023, 16:11
Ділянки відвідало менше чверті населення.
вибори 2019
Попередня явка виборців у другому турі становить 22,5% / Reuters

У другому турі місцевих виборів у 11 містах країни інтегрована явка виборців до 16:00, за попередніми даними, склала 22,5%.

За інформацією спостерігачів Опора, у першому турі виборці були трохи активнішими.

"Для порівняння, під час голосування 25 жовтня по всій Україні в даний час явка становила 27%. Під час повторного голосування 15 Листопада явка виборців у 7 містах цієї ж години склала 18,6%", — зазначено в повідомленні.

відео дня

Зазначимо, явка станом на 12: 00 склала 9,7%.

Як відомо, 22 листопада відбулося повторне голосування на виборах міських голів у 11 містах: Бердянськ (Запорізька область), Дніпро, Дрогобич (Львівська область), Львів, Миколаїв, Нікополь (Дніпропетровська область), Полтава, Рівне, Слов'янськ (Донецька область), Ужгород, Черкаси.

Другий тур місцевих виборів показав низьку явку виборців
/ Фото: Опора

Місцеві вибори

  • У неділю, 15 листопада, в Україні відбулося повторне голосування на місцевих виборах.

  • Вибори пройшли в Кам'янець-Подільському( Хмельницька область); Краматорську (Донецька область); Луцьку (Волинська область); Одесі (Одеська область); Сумах (Сумська область); українці (Київська область); Херсоні (Херсонська область).

  • За даними Центральної виборчої комісії, явка на виборах склала 36,98%. Соціологічна група Рейтинг з'ясувала, що більшості громадян, які голосували на виборах, більше 50 років.

  • У Броварах Київський окружний адміністративний суд визнав вибори такими, що не відбулися. Ймовірно, повторне голосування пройде вже в 2021 році.

  • Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів мерів у семи містах України, де жителі зробили свій вибір 15 Листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти