Світовий банк виділив Україні 300 мільйонів доларів

12 грудня 2020, 10:28оновлено 12 грудня 2020, 11:31
Це додаткове фінансування допоможе зміцнити програму гарантованого мінімального доходу в Україні.
Світовий банк, Гроші, Україна
Світовий банк виділив Україні допомогу / rusvesna.su

Світовий банк затвердив Україні кредит у розмірі 300 мільйонів доларів для другого додаткового фінансування протидії COVID-19.

Як повідомили у пресслужбі Світового банку, Рада виконавчих директорів фінустанови затвердила позику Україні у розмірі 300 мільйонів доларів для другого додаткового фінансування протидії COVID-19 у межах проєкту модернізації мереж соціального захисту.

Це додаткове фінансування допоможе зміцнити програму гарантованого мінімального доходу (GMI) в Україні, щоб не допустити, щоб майже мільйон українців опинилися за межею бідності через пандемію COVID-19.

Зазначається, що це друге додаткове фінансування у рамках цього проєкту після того, як 30 квітня 2020 року було схвалено 150 мільйонів доларів.

Допомога Україні від Світового банку - про що йшлося раніше:

  • 7 листопада президент Володимир Зеленський повідомив про те, що Україна отримає від Світового банку 100 млн доларів на відновлення економіки та підприємництва на підконтрольних уряду територіях Сходу.
  • 27 червня Світовий банк ухвалив рішення надати Україні 350 млн доларів у межах першої позики на економічне відновлення й підтримку реформ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти