Жириновський натякнув, хто змінить Путіна на чолі Росії

8 лютого 2021, 21:50оновлено 9 лютого 2021, 14:18
Скандальний політик Володимир Жириновський, поділився в розділі Stories своєї сторінки в Instagram новим прогнозом з приводу майбутнього президента РФ.
Жириновський
Володимир Жириновський / УНІАН

Скандальний російський політик і лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський стверджує, що саме він може стати наступним після Володимира Путіна президентом Російської Федерації. Своєю думкою він поділився в розділі Stories своєї сторінки в соціальній мережі Instagram.

На думку Жириновського, пост глави держави після того, як Путін його покине, займе саме він ‒ лідер ЛПДР. "Себе", - написав політик у відповідь фоловера на питання про те, кого він бачить майбутнім президентом країни

До слова, у січні 2021 року лідер ЛДПР оцінював власні шанси перемогти на виборах президента України (якби гіпотетично мав можливість у них брати участь). За словами Жириновського, він неодмінно здобув би перемогу, оскільки за нього проголосували б "і росіяни, і українці".

читайте також"У тундру, на північ, на 20 років": Жириновський відійшов слиною з приводу Навального

Наступник Путіна - про що повідомлялося раніше:

  • У Росії є два ймовірних претенденти на посаду президента, заявив російський політолог Станіслав Бєлковський. За його словами, це голова уряду Михайло Мішустін і мер Москви Сергій Собянін.
  • Астролог Влад Росс спрогнозував, що президент Російської Федерації Володимир Путін скоро піде з влади. За його словами, дуже хороші шанси стати главою РФ і наступником Путіна у мера Москви Сергія Собяніна.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти