У США назвали компанії, що потрапили під санкції через справу Навального

3 березня 2021, 06:36оновлено 3 березня 2021, 07:19
У списку санкцій є німецькі компанії та одна швейцарська.
Санкція
США запровадили санкції проти Росії / УНІАН

Мінторг США опублікував список організацій, які потрапили під торгові санкції за отруєння і вирок російському опозиціонеру Олексію Навальному. У списку санкцій є німецькі компанії та одна швейцарська.

Як йдеться у повідомленні, опублікованому у Федеральному реєстрі США, під санкції крім 27-го Наукового центру Міноборони увійшли такі компанії: Хіммед, Фемтеко, Интерлаб, Лабінвест, Аналіт продактс, Інтертек Інструментс, Фармконтракт, Рау фарм, Регіон.

Крім цього, під обмеження Мінторгу потрапили три організації з Німеччини -ChimConnect Gmbh, Pharmcontract і Riol-Chemie, а також одна зі Швейцарії - ChimConnect AG.

Як вважають у Вашингтоні, ці організації могли мати відношення до створення і поширення зброї масового знищення і хімічної зброї.

Санкції проти Росії - останні новини:

  • 2 березня США запровадили санкції проти Російської Федерації за отруєння і вирок опозиціонеру Олексію Навальному.
  • Штати внесли Росію в список країн, яким відмовляють в експорті оборонних технологій. США також заборонили американським урядовим фінансовим організаціям надавати кредити Росії.
  • 2 березня Євросоюз також запровадив санкції проти Росії через ситуацію з Навальним. Обмеження поширюються на окремих посадових осіб.
  • У Росії відреагували на санкції США через арешт Навального. Прессекретарка російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова назвала запровадження санкцій з боку США "торжеством абсурду". Вона заявила, що Москва вважає запровадження санкцій втручанням у внутрішні справи Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти