"Вчать, що Христос був бісексуалом": Лавров відзначився новим антизахідним маренням

28 червня 2021, 21:49
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров на повному серйозі написав у статті про те, що в західних країнах школярам впроваджують ідеї про бісексуальність Христа.
Лавр
Сергій Лавров / Reuters

Учнів у західних країнах переконують у тому, що Ісус Христос був бісексуалом. Про це у своїй статті "про право права і правила" написав міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. Текст був опублікований на сайті відомство.

Мовляв, у західних країнах школярам примусово в навчальних закладах подають ці ідеї.

"У школах ряду західних країн дітей в рамках навчальних програм переконують, що Ісус Христос був бісексуалом. Спроби осудних політиків захистити їх від агресивної пропаганди ЛГБТ наштовхуються на войовничі протести в "освіченій" Європі", – заявив він.

Глава російського МЗС переконаний, що саме США очолили відверте державне втручання у справи церкви і прагнуть досягти розколу світового православ'я.

читайте такожЛавров нахамив у відповідь на пропозицію Кравчука про перенесення переговорів з Мінська

Нагадаємо, раніше керівник Міністерства закордонних справ РФ Сергій Лавров назвав умову повернення Донбасу до складу України. Для цього потрібно дотримуватися Мінських угод.

"Щоб знайти вихід з глухого кута, влада в Києві повинна визначитися, чи хочуть вони повернення Донбасу до складу Української держави. Якщо так, то шлях до цієї мети один - чітке і послідовне втілення в життя комплексу заходів", - заявив він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти