ЗМІ дізналися про позицію РФ щодо зустрічі Путіна і Байдена після санкцій США

17 квітня 2021, 14:00
Дії Москви спрямовані на посилення протиріч в американо-російських відносинах, заявили у Держдепі США.
Держдеп
У США назвали санкції Росії "гідними жалю" / Reuters

Санкції у відповідь з боку Росії проти Сполучених Штатів Америки свідчать про конфронтаційну лінію Москви. Такі дії викликають жаль у Вашингтоні. Американська сторона не прагне до ескалації ситуації, проте може піти на відповідні заходи у зв'язку з подібними подіями. Незважаючи на продовження протистояння, росіяни не відмовляються від проведення зустрічі президента РФ Володимира Путіна з господарем Білого дому Джо Байденом.

Як повідомляє інформагентство Reuters, у Вашингтоні не виключають відповідних дій у зв'язку з антиамериканськими санкціями, які запустила Росія. Заходи росіян у відповідь у США називають "ескалаційними" і "гідними жалю".

"Вступати в цикл ескалації не в наших інтересах, але ми залишаємо за собою право відповісти на будь-які відповідні заходи Росії проти США", - йдеться в заяві представника Держдепу.читайте такожУ Лаврова попередили про зрив зустрічі Путіна і Байдена

Видання підкреслює, що Москва вирішила завдати шкоди американським інтересам, проте ідея проведення зустрічі Байдена і Путіна, як і раніше, актуальна. У РФ не відмовляються від перспективи російсько-американських перемовин.

Відносини США і Росії

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти