Трамп емоційно відреагував на ухвалення оборонного бюджету

2 січня 2021, 08:50
Президент США обурений, що людям, розореним китайським вірусом, дадуть 600 доларів, а не 2000 доларів, яких вони так відчайдушно потребують.
Трамп
Трамп емоційно відреагував на ухвалення оборонного бюджету / Reuters

Чинний глава Білого дому Дональд Трамп висловився щодо рішення Сенату, який схвалив оборонний бюджет на 2021 фінансовий рік. У п'ятницю, 1 січня, він подолав вето глави держави.

Як підкреслив Трамп у Twitter, республіканський Сенат втратив можливість позбутися розділу 230, що надає необмежені повноваження найбільшим технологічним компаніям.

На думку президента, цей розділ загрожує безпеці США і чесному проведенню виборів в країні.

"Наш республіканський Сенат просто втратив можливість позбутися статті 230, яка дає необмежені повноваження компаніям, що займаються великими технологіями. Жалюгідний!!! Тепер вони хочуть дати людям, розореним китайським вірусом, 600 доларів, а не 2000 доларів, яких вони так відчайдушно потребують. Нечесно або розумно!",- висловився Трамп.

Трамп емоційно відреагував на ухвалення оборонного бюджету

Претензії президента викликали й інші положення законопроєкту, в тому числі пункти щодо перейменування військових баз, названих на честь воєначальників рабовласницького Півдня за часів Громадянської війни в США. 23 грудня він відмовився підписати проєкт бюджету, назвавши документ подарунком Росії і Китаю.

Бюджет США - про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти