Стаття Путіна про Україну: колишній депутат Держдуми пояснив плани господаря Кремля

15 липня 2021, 04:15оновлено 15 липня 2021, 14:18
Путін хотів би командувати в Україні, вважає Дмитро Гудков.
путина
Завдання Путіна - приєднання нових територій до РФ, - російський політик / Reuters

Зміст статті президента Росії Володимира Путіна про Україну вказує на те, що глава Кремля ставить перед собою завдання не об'єднання "братніх народів", а приєднання нових територій до російської держави. За допомогою маніпуляції історичними фактами він показав свій намір командувати українською державою. Про це заявив колишній депутат Держдуми Дмитро Гудков.

У ефірі телеканалу Україна 24 він сказав про те, що публікація Путіна містить маніпулятивні матеріали і демонструє наміри російського президента керувати українською державою.

"Чесно кажучи, нічого нового для себе я в цій статті не побачив. Зрозуміло, що він підтасував історичні факти, але це все політична мова минулого століття - "Росія і Україна єдиний народ" і тому подібне. Насправді, все, що я побачив у цій статті - це те, що він хоче командувати в Україні", - вважає Гудков.

Також він додав, що Путіна цікавить не об'єднання народів, а виключно придбання нових територій. Думка росіян у такій ситуації не цікавить російського президента.читайте такожПутін зізнався, що має намір йти до кінця в Україні

"Тому насправді він не бажає об'єднання ніяких народів, він хоче просто нових територій, тому що він живе ще в минулому столітті, де є метрополії і колонії... Що значить єдиний народ? Навіть російський народ - який він єдиний? Ми з Путіним абсолютно не єдині, ми з ним опоненти. Я вважаю, що Путін не тільки не турбується про об'єднання двох народів, він взагалі не ставить російський народ до уваги", - підкреслив Дмитро Гудков.

Стаття Путіна про Україну

Стаття президента Росії Володимира Путіна про Україну була опублікована 12 липня. У матеріалі йшлося про звинувачення української сторони в нібито небажанні слідувати врегулюванню конфлікту на Донбасі на базі Мінських угод. При цьому Путін звинуватив Київ в організації "кривавих провокацій" в зоні збройної конфронтації.

Крім того, Путін назвав Україну елементом "глобальної змови" проти Росії і звинуватив Київ у тому, що українська влада нібито залишила Донбас.

Президент України Володимир Зеленський поскаржився, що у Путіна є час для написання статей про українську державу, проте немає можливості провести зустріч на вищому рівні.

Володимир Путін у відповідь заявив, що перед зустріччю президентів Росії та України, українська влада повинна детально ознайомитися з його статтею.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти