Російські ЗМІ виявили "будинок Навального" у Німеччині

7 лютого 2021, 21:57
Навальний нібито проживав у місті Ібах неподалік від Швейцарії.
Навальний
У Навального наразі не прокоментували інформацію про будинок опозиціонера у Німеччині / Reuters

Російська журналістка Анастасія Попова опублікувала невелике відео з будинку у Німеччині, де імовірно жив російський опозиціонер Олексій Навальний після виписки з клініки Шаріте. Фрагмент відеозапису з будинком, який, як стверджують у МК, знаходиться в місті Ібах в гірському масиві Шварцгвальд на півдні ФРН, вона виклала в своєму Telegram-каналі.

Як відзначають журналісти, будинок знаходиться на невеликому узвишші, а вікна в житлі до підлоги. У будинку велика вітальня, де є стіл і телевізор. Також вони знайшли ще одну простору кімнату з меблями і видом на місто.

Підкреслюється, що місто Ібах знаходиться поруч зі Швейцарією. Політика охороняли, коли він там жив. Сам Навальний наразі не спростовував відомостей про своє перебування в місті.читайте такожПропагандисти Росії знайшли "слід США" у фільмі Навального про "палац Путіна"

Олексій Навальний новини

  • Російський опозиційний політик Олексій Навальний повернувся до Росії 17 січня з території Німеччини, де проходив тривалий період лікування та реабілітації після отруєння хімічною речовиною Новачок. Після повернення до Москви Навального було затримано в аеропорту Шереметьєво через ситуацію з кримінальною справою щодо компанії Ів Роше. Йому інкримінували ухилення від проходження заходів з контролю режиму умовного терміну.
  • Хімкінський суд вже наступного дня, 18 лютого, обрав запобіжний захід Навальному - 30 діб під вартою.
  • Після арешту, 19 січня, в YouTube було опубліковано розслідування про розкішний будинок у Геленджику, який нібито належить російському президенту Володимиру Путіну. Фільм про "Палац Путіна" набрав понад 100 мільйонів переглядів.
  • Далі у Росії відбулися протести 23 і 31 січня. Акції супроводжувалися бійками активістів з поліцією, жорсткими затриманнями протестувальників і надмірним застосуванням сили з боку правоохоронців.
  • 2 лютого Симоновський районний суд міста Москви виніс вирок Олексію Навальному, замінивши йому умовний термін у справі Ів Роше на реальний. Політика було засуджено на 3,5 роки позбавлення волі. Враховуючи час перебування під домашнім арештом, Навального збираються відправити до колонії на 2,8 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти