"Ракети до HIMARS везуть трамваями": окупанти зганьбилися своїми фантазіями про логістику в ЗСУ

5 серпня 2022, 21:32
На думку російських загарбників, ракети до американської РСЗВ можна підвезти до позицій автобусами або трамваями.
HIMARS, трамвай
Окупанти думають, що ЗСУ везуть ракети до HIMARS трамваями/ Вікіпедія, УНІАН

У Росії уже навіть не натискають на гальма, виголошуючи в ефірі пропагандистського телебачення усе нові абсурдні заяви про Збройні сили України. Ще одна така заява прозвучала з уст ветерана російської військової розвідки Рустема Клупова, який заявив, нібито ЗСУ возять ракети до американської реактивної системи залпового вогню HIMARS автобусами і трамваями.

Такі свої роздуми Клупов озвучив під час розмови з російським пропагандистом Володимиром Соловйовим в ефірі російської програми на ТБ. При цьому він пофантазував, нібито російські окупанти змогли знищити частину ракет до таких РСЗВ.

"Кожен вистріл HIMARS коштує 1 мільйона доларів. І частина цих боєприпасів була знищена нашими артилерією та авіацією", – поділився своїми рожевими мріями представник окупантів.

відео дня

На його думку, українським військовим нібито доводиться возити такі боєприпаси трамваями, щоб заховати їх від "пильного ока" російських військових.

"Частина цих боєприпасів застрягла і були дані про те, що не ризикують перевозити великими партіями. Відчувається такий певний голод цих боєприпасів, тому застосовуються не так часто. Підвезли, вистрелили, заховали – чекають наступну поставку. Коли наступну поставку організовують, то в автобусах чи в трамваях везуть ці ракети", – виплеснув свою "цінну експертну думку" колишній російський розвідник.

Раніше окупанти зганьбилися ще однією своєю заявою. Вони повідомили, нібито їм вдалося знищити у Харкові дві РСЗВ HIMARS. При цьому з відео, яке вони поширювали як доказ, виходило, нібито дві такі 16-тонні установки стояли в кабінеті на другому поверсі багатоповерхівки.

Нагадаємо, керівництво американської армії вкрай вражене новим способом застосування РСЗВ HIMARS, який ЗСУ використовують у війні проти російських окупантів.

Дивіться онлайн новини Донбасу:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти