Намагався врятувати оператора: у Росії під час навчань загинув глава МНС, колишній охоронець Путіна

8 вересня 2021, 14:36
511
Як повідомляють росЗМІ, Зінічев нібито розбився об камінь, намагаючись врятувати життя співробітника знімальної групи.
Євген Зиничев
Російський міністр Зінічев загинув, стрибнувши зі скелі / РБК

У Росії в ході міжвідомчих навчань загинув міністр у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих Євген Зінічев. Наприкінці минулого року президент РФ Володимир Путін надав йому звання генерала армії.

У повідомленні відомства йдеться, що Зінічев загинув "під час виконання службового обов'язку, перебуваючи в Норильську на міжвідомчих навчаннях із захисту арктичної зони від надзвичайних ситуацій, рятуючи життя людини". Навчання відбувалися 7 і 8 вересня за участю інших країн.

Ряд пропагандистських росЗМІ наголошують, що Зінічев нібито розбився об камінь, коли пірнув у воду, аби врятувати життя оператора. Як повідомляє джерело "РБК", знімання були для навчального фільму МНС, оператор, якого намагався врятувати глава МНС РФ, теж загинув.

відео дня

Telegram-канал "на відео видно" опублікував одні з останніх кадрів із загиблим на навчаннях главою МНС РФ Євгеном Зінічевим.

"Одні з останніх кадрів із загиблим главою МНС Зінічевим. Знято менш як добу тому на навчаннях в Красноярському краї", – йдеться в підписі до відеоролика.

Раніше повідомлялося, що на Кіпрі під час екскурсії з російською туристкою стався курйозний епізод. Літня жінка у складі екскурсійної групи зайшла до церкви, в якій зберігаються мощі Святого Лазаря. І раптово вирішила залізти і відпочити в саркофазі. Витягувати її довелося іншим туристам, які стали свідками інциденту

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти