"Путін серйозно хворий, його дні полічені": мольфарка видала похмурий прогноз щодо президента РФ

11 січня 2022, 09:43
Авторитетна Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі каже, що на Путіна працюють сибірські шамани, які безпосередньо беруть сили у демонічних істот.
путина
Володимир Путін / Reuters

Президент Росії Володимир Путін вже досить давно лікується від серйозного онкологічного захворювання. До того ж його енергетично "заряджають" люди, які мають магічні здібності. Про це в коментарі "Апостроф TV"розповіла авторитетна Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі.

Вона каже, що на Путіна працює цілих 13 сибірських шаманів, які безпосередньо беруть сили у природних стихій і демонічних істот. І ось вони-то захищають особисте життя і здоров'я Путіна.

"У нього онкологія, він серйозно хворий, але шамани – це люди, які добре розбираються в лікуванні травами, настоянками, можуть заряджати своєю енергетикою хворої людини. І ця людина стає на ноги. Його витягують, але це не вічно", – розповіла Мочіовскі.

За словами мольфарки, Путін розуміє, що кінець його життєвого шляху вже недалекий, проте все одно прагне до світового панування.

"Людина прагне заволодіти світом. І грає в шахи. Не тільки з нами, а з Європою. І, на жаль, шахівниця - це наша територія (Україна, - Главред), на якій він грає з Америкою, з НАТО в шахи. Але зараз передпатова ситуація у Путіна", - заявила Мочіовскі.

читайте такожТаємниці карпатських мольфарів та природне диво: що покажуть у новому випуску Мандруй Україною

Нагадаємо, раніше українські мольфари дали прогноз про те, що в майбутньому чекає Росію і її президента Володимира Путіна.

"На жаль, кінець війни ще не близький, але бачу далі поліпшення України у сфері війни. Ми потихеньку будемо відвойовувати наші території", - говорила Магдалена Мочіовська.

А ось Росії слід готуватися до великих змін. І про це говорить не тільки Магдалена.

"Якщо Україна стане вільною, то я думаю, що ми побачимо дуже скоро Розвал нашого великого сусіда. Розвал на маленькі князівства і занепад", - сказав Мольфар Стефан Овен.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти