У розвідці розповіли, скільки насправді двійників є у Путіна

У розвідці розповіли, скільки насправді двійників є у Путіна / Колаж: Главред, фото: скріншот

Україна вже давно виявила певні відмінності, які не властиві диктатору Путіну, підкреслив Юсов.

Російський диктатор Володимир Путін використовує технологію двійників. На це вказують оперативні розвіддані українських спецслужб та оцінки спеціалізованих фахівців.

Як зазначив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в інтерв'ю журналісту Валерію Калнишу, Україна вже давно виявила певні відмінності, які не властиві Путіну. Фахівці встановили ці відмінності на основі фізіологічних ознак, засобів безпеки та відмінностей у протокольних моментах.

За словами Юсова, на основі отриманих даних вдалося зафіксувати, що у глави кремлівського режиму є троє двійників.

"Вони (Кремль - ред.) пробують робити все максимально реалістично, навіть карантин змушують терпіти для того, щоби зрештою зустрітись не з оригіналом. Є така технологія, не всі диктатори її використовують. Наприклад, у Лукашенка немає двійників. Натомість зовнішність Путіна з самого початку сприяла існуванню двійників", - розповів представник ГУР.

Він підкреслив, що пріоритетом у цій ситуації є забезпечення наявності справжнього Путіна на міжнародному трибуналі, і це вимагає серйозних зусиль та ретельної роботи.

Двійники російського диктатора

Раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що Кремль використовує людей, яким для схожості з російським диктатором зробили пластичні операції. Буданов уточнив, що в минулому вже виявляли двійників Путіна, які замінювали його в особливих випадках, але зараз це звичайна практика.

Як зазначив Telegram-канал Генерал СВР, здоров'я Путіна має тенденцію до погіршення, тому на публічних заходах в РФ все частіше використовуватимуть двійника.

Тим часом російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) також розповів про двійників Путіна. За його словами, дублерів кілька, і вони беруть участь у нагородженнях та інших публічних заходах. Якщо Путін з'являється один, як це було на Різдво, значить це справжній президент РФ.

Офіцер КДБ, колишній розвідник РФ, публіцист Сергій Жирнов також говорив, що у російського диктатора Володимира Путіна є двійники. Вони виступають на сцені перед камерами від імені "директора РФ". Ризик того, що вони почнуть говорити правду, існує. Тож двійників "накачують отрутою" перед виступами.

Дивіться відео про те, скільки двійників у Путіна існує та хто ними керує:

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти