У Краснодарському краї РФ приліт: уражена казарма військової частини ППО під Єйськом

Була уражена казарма військової частини ППО під Єйськом/ колаж: Главред, фото: скрін

Внаслідок ураження військового об’єкта російських окупантів дев’ятеро осіб поранені.

У селі Воронцовка Краснодарського краю країни-агресорки Росії в ніч на п’ятницю, 21 червня, прогриміли вибухи. За попередніми даними, був приліт в казарму 726-го навчального центру військ ППО Сухопутних військ РФ (в/ч 33859).

Внаслідок прильоту є поранені серед російських окупантів. Як повідомляє Telegram-канал ASTRA з посиланням на джерела в екстрених службах регіону, під час прильоту поранення отримали дев’ятеро осіб.

При цьому зазначається, нібито військовий об'єкт російських загарбників уразила невстановлена ракета.

"Будівлю казарми пошкоджено, поранено дев'ятьох російських військовослужбовців... Ні місцева влада, ні міноборони про ракетну атаку на військову частину ППО не повідомили", – зазначили автори посту.

У Міноборони країни-агресорки Росії при цьому зазначали, нібито протиповітряна оборона Краснодарського краю у ніч на 21 червня відбила атаку 43 дронів.

Вибухи в Краснодарському краї РФ/ скрін

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дрони атакували Краснодарський край РФ – на аеродромі в Єйську спалахнула потужна пожежа. Вибухи також було чути в Краснодарі, Сіверському районі краю, в Енемі в Адигеї та у Волгограді.

Вибухи в РФ – останні новини

Раніше повідомлялося, що російська ППО перестаралась – окупанти втратили ще один вертоліт. Під час нічної атаки на Краснодарський край РФ російська ППО збила свій вертоліт. Російський КА-29 окупанти підняли в небо для протидії українським безекіпажним катерам (БЕК), по ньому вдарила одна із систем "Панцир". Ймовірно, загинули четверо окупантів.

Також раніше повідомлялося, що в Адигеї горіли будівлі та ангар – з'явилися перші знімки нафтобази РФ після атаки. В ніч на 20 червня Сили оборони України атакували дронами нафтобазу в російській Адигеї. Внаслідок атаки значні пошкодження отримали будівлі нафтобази.

Дипломат, колишній міністр закордонних справ України, керівник Центру досліджень Росії Володимир Огризко сказав, скільки Росія ще здатна воювати. У Росії не вистачає техніки, тому окупанти беруть ту, якій по 50-60 років. Але економічних перспектив у РФ стає все менше, тому і менше можливостей воювати.

Читайте також:

Новини заразКонтакти