"Путін готується до стрибка": експерт пояснив, чому загострилася війна на Донбасі

Володимир Путін / Фото Reuters

Якщо Вашингтон, Брюссель та Київ діятимуть спільно, то ситуація кардинально зміниться на користь цивілізованого світу. А це не влаштовує Путіна.

Після перших промов новообраного президента США Джо Байдена Кремль зрозумів, що в разі, якщо Вашингтон перехопить ініціативу, і ця ініціатива включатиме спільні дії Вашингтона, Брюсселя та Києва, то ситуація кардинально зміниться на користь цивілізованого світу.

Саме тому ситуація на Донбасі різко загострилася. Таку думку озвучив колишній представник Києва в політичній підгрупі на переговорах в рамках ТКГ щодо Донбасу, український політик і дипломат Роман Безсмертний, передає Obozrevatel.

"Саме тому в якості попереджувальних дій та можливих консультацій, які велися в цьому середовищі, зокрема з питань вступу України в НАТО, і був зроблений цей маневр (загострення конфлікту, - ред.), - зазначив політик.

"Зверніть увагу на те, як 21 березня президент Путін спілкувався з американськими журналістами. Це паяцтво, яке він там демонстрував - що ми нібито стали такі пухнасті. Але це затишшя перед бурею, причому бурею дуже сильною. І поведінка Путіна і щодо Лівії, і щодо Сирії, і щодо Ірану говорить про те, що він готується до стрибка», - додав Безсмертний.

Ситуація на Донбасі - останні новини:

Повномасштабний конфлікт між Росією та Україною - прогнози:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти