"Патрушев грає вирішальну роль в плані Путіна": російський опозиціонер розкрив задум Кремля

російський опозиціонер в плані Путіна по Україні / скріншот

Секретар Ради Безпеки РФ отримав вказівки від Путіна.

Секретар Ради Безпеки Росії Микола Патрушев заявив за вказівкою Путіна, що кремлівський режим "не женеться ні за якими термінами" для російських військ в Україні.

Такими обіцянками Патрушев намагається "підтерти синці і забої" після візиту в бункер до диктатора, заявив російський опозиціонер Геннадій Гудков в ефірі 24 каналу.

Він зазначив, що Україні зараз важко, а російська армія зберігає перевагу в техніці і силі, йде знищення інфраструктури України.

"Але зараз цілком зрозумілий тактичний план Путіна. І Патрушев грає в цьому відношенні одну з вирішальних ролей, - сказав Гудков.

Читати такожКремлівські чиновники не знали про плани Путіна почати війну до 24 лютогоВін полягає в тому, як пояснив опозиціонер, щоб спробувати хоч що-небудь захопити. Це дозволить Путіну "торгуватися", а потім спробувати утримати ці території. Отже, оголосити, що"вони всіх перемогли".

Гудков припускає, що зараз окупанти спробують зосередити зусилля на захопленні південних і південно-східних територій України.

"Ось такий їхній план. Вони розуміють, що не дійдуть до Одеси, не дійдуть до Молдови, до Придністров'я, не здатні захопити Київ і не впораються з Харковом. Це всі вони розуміють, особливо те, що закінчення війни - не за Росією", - сказав він.

Зазначимо, що британське видання The Sun стверджує, що на час відсутності хворого Путіна країною керувати буде Секретар Ради безпеки Микола Патрушев. Саме його називають наступником Путіна.

Дивіться Новини Донбасу онлайн:

Читайте також:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти