"Потрібно вирішувати за законом": в РФ заговорили про захоплення Вірменії

У РФ натякнули на вторгнення до Вірменії / Фото Міноборони РФ

"Єдинорос" Євген Федоров впевнений, що влада у Вірменії була нібито поставлена Сполученими Штатами в процесі Помаранчевої революції.

Російський депутат від правлячої партії Єдина Росія Євген Федоров назвав Вірменію "тупиковою країною в геополітичному плані". На його думку, питання з русофобією в цій країні потрібно "вирішувати за законом". Так він прокоментував росЗМІ мітинги проти візиту в країну Володимира Путіна.

"Єдинорос" впевнений, що влада у Вірменії була нібито поставлена Сполученими Штатами в процесі Помаранчевої революції.

При цьому Федоров натякнув на захоплення Вірменії, оскільки країна «незаконно» вийшла зі складу РФ.

"У неї від Росії просто залежить питання виживання. Як вирішувати? Загальна стандартна відповідь - завжди треба вирішувати за законом. Вірменія вийшла зі складу СРСР за законом? Ні. Значить це незаконне державне утворення. Діяти треба виходячи з цього", - додав Федоров.

Як повідомляв Главред, раніше російські пропагандисти заявили, що Казахстан також потрібно "денацифікувати".

Про напад на Казахстан заговорив в ефірі пропагандистського ток-шоу "Вечір з Володимиром Соловйовим" якийсь Дмитро Дробницький, представлений як "політолог". За його словами, "наступною проблемою Росії стане Казахстан".

Раніше російські політики і пропагандисти цинічно заявили, що Казахстан нібито "ніколи не існував як окрема держава і завжди був частиною Росії". Вони назвали Казахстан "другою Україною".

Інші новини:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти