Кабаєва стане вдовою і вже мітить на місце Путіна: з'явився "вогняний" прогноз таролога

Володимир Путін і Аліна Кабаєва

Аліна Кабаєва "забере гроші і втече, коли зрозуміє, що Путіну кінець", не виключила таролог.

Президента РФ мучить серйозна хвороба, проте він дуже боїться лягти на операцію, тому що переживає, що його трон займуть або Рамзан Кадиров, або Микола Патрушев, заявила таролог з Канади Олена.

Як розповіла вона в новому прогнозі, поруч з Путіним знаходиться жінка, ймовірно це Аліна Кабаєва.

"Вона у Путіна за головного бухгалтера, і саме у неї зосереджено найбільше багатство, про яке ми і не знаємо! Але зазначу, що у диктатора-вбивці насправді є не одна жінка, просто Кабаєва серед них головна і він їй більше довіряє. А вона, як показують карти, забере гроші і втече, коли зрозуміє, що Путіну кінець», - не виключила таролог.

Разом з тим вона зазначила, що за картками Путіну скоро смерть і, можливо, він не переживе цю операцію.

«А лікарі постійно вмовляють, і Кабаєва теж. У Путіна є страх, що таким чином його намагаються вбити, тому поки все відтягує. І він правий, карти підказують, що від диктатора-вбивці дійсно хочуть позбутися якимось чином. Я бачу, що Кабаєва стане вдовою, Путін помре! І є ймовірність того, що саме вона в майбутньому може очолити Кремль», - додала таролог.

Читати також"Можна видихнути": таролог назвала терміни корінного перелому у війні

Нагадаємо, раніше астролог Дмитро Уранус спрогнозував, що в найближчій перспективі хід бойових дій в Україні буде характеризуватися ускладненням.

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти