"Братва може психанути": Путін не доживе до перемоги України - Сотник

Путін не доживе до перемоги України - Сотник / скріншот youTube

Російського диктатора можуть ліквідувати до серпня цього року, вважає публіцист.

Війна Росії проти України не закінчиться при живому диктаторі Володимирі Путіні, але жити йому залишилося недовго, заявив головний редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник, публіцист Олександр Сотник.

Під час чату на Главреді він зазначив, що Путін ніколи не відмовиться від Криму і Донбасу.

"Повторюся, немає Криму - немає Путіна. Мені все-таки здається, що Путін не доживе до перемоги України. І всі останні події розкладаються, як пасьянс - одна карта до іншої лягає. Тому я думаю, що Путін закінчить вже в цьому році. Я виділяю два місяці, критичних для Путіна - це травень і серпень 2023 року",- пояснив Сотник.

Хто такий Олександр Сотник

Олександр Сотник (творче ім'я – Саша Сотник)-письменник, публіцист, автор-виконавець пісень, диктор радіо і телебачення, блогер. Творець і автор каналу Sotnik-TV. Виступає з жорсткою критикою російської влади. 11 березня 2010 підписався під зверненням «Путін повинен піти». Під час російсько-української війни неодноразово виступав із засудженням російської збройної агресії проти України, пише Вікіпедія.

Він нагадав, що саме в травні може початися "вибуховий наступ ЗСУ".

"І братва може психанути і закінчити це все діло. А до серпня вже буде зрозуміло, що Крим – не наш, і братва теж може психанути і закінчити з Путіним", - підсумував письменник.

Нагадаємо, російський політик і громадський діяч Геннадій Гудков вважає, що оточення російського диктатора Володимира Путіна може усунути його за підсумками військових поразок Росії в Україні.

Раніше Христо Грозєв розповів, що російські олігархи стверджують, що Володимир Путін хворий. Найбагатші люди Росії бажають смерті президенту РФ.

Вам може бути цікаво:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти