«Більше 50% без світла: Молдова постраждала через ракетний обстріл України

Молдова залишилась без світла / Колаж фото УНІАН

По всій Молдові відбуваються масові відключення електроенергії. Це «повторення ситуації 15 листопада».

Російські окупанти влаштували масований ракетний обстріл України. Внаслідок «прильотів» постраждала навіть Молдова. Про це офіційно заявив віцепрем'єр-міністр Андрій Спину.

Він додав, що Росія вирішила «повторити 15 листопада».

«Шановні громадяни, сьогодні у нас повторення ситуації 15 листопада. Після бомбардування Росією енергосистеми України в останню годину у нас відбуваються масові відключення електроенергії по всій країні», - написав Андрій Спину.

Молдова залишилась без світла / скріншот

Згодом він зазначив, що світла немає у більш ніж половині країни.

«Працюємо над підключенням до електрики понад 50% території країни», - написав Спину.

Молдова залишилась без світла / скріншот

Масований ракетний удар по Україні

23 листопада Росія почала масовану ракетну атаку на Україну. На Дніпропетровщині, Київщині, Полтавщині спрацювала ППО, у Києві, пристоличній області та Вінницькій області є прильоти.

В результаті масованого ракетного удару РФ у Києві три людини загинули і шість постраждали. Крім того, в Києві в результаті прильоту є руйнування цивільної інфраструктури.

Прильоти також зафіксовані у Київській області. Попадання російських ракет фіксувалося по інфраструктурних критичних об'єктах. Крім того, в одному з районів Київської області Росія потрапила в багатоповерхівку, на місці працюють всі компетентні служби.

Глава поліції Київської області Андрій Нєбитов опублікував фотографії з місця, де російська ракета потрапила в житловий будинок. Судячи з фото, після удару є постраждалі, не виключено, що загинули люди.

Інші новини:

Автор: Ангеліна Підвисоцька
Новини заразКонтакти