В Україні закінчується "епоха Медведчука" - Зеленський

20 травня 2021, 12:50
Президент пообіцяв завершити епоху корупції. За його словами, в країні чистять вертикалі, побудовані великим бізнесом в кожній інституції держави.
1621502491-3492.png
20 травня Володимир Зеленський дав велику пресконференцію

Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні покладено початок завершенню епохи корупції та розповів, що потрібно зробити для завершення епохи бідності.

"В Україні закінчується епоха Медведчука (нардепа ОПЗЖ Віктора Медведчука, - ред.), закінчується епоха корупції. Ми чистимо вертикалі, побудовані великим бізнесом в кожній інституції держави, в кожному міністерстві, в парламенті. Ми почали завершення цієї епохи. І я закінчу цю епоху", - сказав глава держави на пресконференції 20 травня.

Також Зеленський пояснив, коли в Україні закінчиться епоха бідності.

відео дня

"Епоха бідності в Україні закінчиться тоді, коли всі почнуть платити податки", - сказав він.

читайте також"Медведчук піде по трупах": спливла скандальна історія з минулого кума Путіна

Суд над Медведчуком - про що раніше писав Главред:

  • У четвер, 13 травня, Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід нардепу Віктору Медведчуку в справі про держзраду.
  • Суддя В'ячеслав Підпалий вирішив відправити лідера ОПЗЖ під цілодобовий домашній арешт до 9 липня.
  • Віктора Медведчука звинуватили в держзраді в травні. За даними правоохоронців, нардеп вступив у змову з російською стороною для видобутку нафти і газу в Чорному морі, передавав РФ дані про секретний підрозділ Збройних сил України і причетний до створення організації "Промінь", основна мета якої – стати структурою впливу на нашу країну за допомогою трудових мігрантів.
  • Кум Володимира Путіна стверджує, що ні в чому не винен.
  • У лютому 2021 року Рада національної безпеки і оборони вирішила запровадити санкції проти Медведчука та його дружини - телеведучої Оксани Марченко. Медведчук і Марченко покарані за фінансування тероризму. Під обмежувальні заходи потрапили активи подружжя. Зокрема, санкції було накладено на ділянку нафтопроводу Самара – Західний напрямок.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти