У Борисполі туристи падали без свідомості через затримку рейсу

23 серпня 2021, 14:53
Через літаки з дипломатами, які прилетіли для участі в саміті "Кримської платформи", українські туристи кілька годин не могли відправитися у відпустку.
Літак
У Борисполі туристи падали без свідомості через затримку рейсу / ua.depositphotos.com

В аеропорту Бориспіль стався скандал з рейсом однієї з авіакомпанії, який повинен був доставити групу туристів в Грецький Іракліон. Про інцидент повідомляється на каналі пабліку "Київ Оперативний" в Telegram.

Пасажири провели в аеропорту кілька годин, а деякі навіть непритомніли при посадці в літак. Літак повинен був вилетіти з України до Греції в неділю, о 16: 45. Однак пасажирам оголосили про затримку рейсу на дві години.

Туристи встигли пройти реєстрацію на рейс і паспортний контроль і їм оголосили посадку. Однак в салоні літака їм довелося провести кілька годин. На відео, яке розмістили в соціальних мережах, чутно, що пасажири почали просити воду і нашатирний спирт. І рейс на Іракліон полетів лише через кілька годин від початкового розкладу

відео дня

Як пояснили працівники аеропорту Бориспіль, рейс кілька разів переносили через те, що до Києва почали прибувати літаки з дипломатами, які беруть участь у саміті "Кримської платформи" і всі злітно-посадочні смуги зайняті цими лайнерами.

читайте такожЕкстремальні пологи в небі: афганка народила дочку на борту евакуаційного літака США

Нагадаємо, раніше в Одесі, 27 липня, в міжнародному аеропорту виникла пробка з літаків.

пілот Боїнга, що належить компанії Flydubai, відмовився продовжувати рух по рульовій доріжці, ширина якої, нібито, не відповідає нормам.

Так, після приземлення літак з ОАЕ проїхав до місця стику зі старою злітно-посадковою смугою і зупинив свій рух.

Літак SkyUp, який приземлився слідом і був посаджений на ту ж доріжку, також змушений був зупинитися через заблокований рух повітряним судном Flydubai.

Ситуацію вдалося вирішити завдяки аеродромному тягачу, який виштовхнув спочатку на злітну смугу літак SkyUp, а потім і Боїнг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти