Помер ексголова Херсонської ОВА Лагута: нардеп заявляє про самогубство

17 вересня 2023, 15:44
1657
Про смерть ексчиновника повідомив нинішній голова ОВА. У той же час депутат Сергій Хлань каже, нібито Лагуту довели до самогубства.
Геннадий Лагута
Помер ексголова Херсонської ОВА Лагута/ Facebook

У ніч на неділю, 17 вересня, помер колишній голова Херсонської обласної державної адміністрації Геннадій Лагута.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram. Він не вдавався в деталі, лише розповів, що Лагута передчасно пішов з життя.

"Передчасно пішов з життя колишній голова Херсонської обласної державної адміністрації Геннадій Лагута. Висловлюємо щирі співчуття родині покійного та поділяємо її горе. Розуміємо гіркоту втрати усіх, хто знав, любив і поважав Геннадія Миколайовича", – написав Прокудін.

відео дня

Місцеве видання "Мост" із посиланням на власні джерела повідомляє, що Лагута нібито помер сьогодні вночі в одній з київських лікарень.

У той же час депутат України Сергій Хлань повідомив у Facebook, нібито Лагуту "довели до самогубства".

У коментарях Хлань уточнив, що Лагута прийняв смертельну дозу пігулок.

Хто такий Геннадій Лагута

Лагута Геннадій Миколайович був головою Херсонської ОВА з жовтня 2021 року до липня 2022 року. 9 липня 2022 року указом президента України Володимира Зеленського Лагуту звільнили з займаної посади.

3 лютого 2023 року Служба безпеки України вручила Геннадію Лагуті підозру у шахрайстві та підробленні документів. Зокрема, ексголову ОВА підозрюють у тому, що він привласнив автомобіль, який під час повномасштабного вторгнення йому надали у тимчасове безоплатне користування.

Раніше повідомлялося, що помер народний артист України Ян Табачник. Народний артист України, музикант Ян Табачник помер 11 вересня. Останні роки акордеоніст важко хворів і проходив лікування в одній з клінік Ізраїлю.

Нагадаємо, 6 вересня помер відомий релігієзнавець Ігор Козловський. Історик пішов з життя у віці 69 років. У 2016-2017 роках Козловський пройшов полон російських бойовиків "ДНР".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти