Україну накриє атмосферний фронт: де і коли погіршиться погода

9 серпня 2021, 13:04
229
Країну накриють дощі.
погода, парасолька, дощ
Погода дещо погіршиться / Фото pixaby

Синоптик попереджає про наближення в Україну атмосферного фронту. У вівторок, 10 серпня, країну накриють дощ.

Як уFacebook написала синоптик Наталка Діденко, завтра короткочасні грозові дощі випадатимуть нерівномірно. Північно-західна частина України втримається від опадів.

Україну накриє атмосферний фронт: де і коли погіршиться погода

"Протягом дня найсвіжішим залишиться Захід України, +23...+ 27 градусів, на півдні та сході переважатиме спека, +28...+ 33 градуси. На решті території очікується завтра +26..+30 градусів", - написала синоптик.

У столиці 10 серпня місцями ймовірний короткочасний дощ з грозою. Вдень температура повітря сягатиме + 28...+ 30 градусів.

Україну накриє атмосферний фронт: де і коли погіршиться погода

"Тиждень в цілому опиниться в полі підвищеного атмосферного тиску, антициклональному, тому серйозні опади - навряд чи будуть", - підсумувала Діденко.

Найближчі вихідні, 14 серпня, на Маковея, і 15 серпня обіцяють в Україні чудову погоду без опадів з комфортною температурою повітря, не вище + 24 + 30 градусів.

Погода в Україні в понеділок, 9 серпня

У перший день нового робочого тижня зливи дещо охолодять кілька регіонів країни, але в більшій частині України збережеться дуже спекотна погода без опадів. Температура - від 29 до 31 градуса.

У західних регіонах знову очікуються грози - Волинській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській. У середньому температуру очікують 24-26 градусів, на Закарпатті-27-29.

На півночі обіцяють температуру близько 28-30 градусів. У Чернігівській, Київській, Сумській та Житомирській областях у понеділок опадів не обіцяють.

У Дніпропетровській та Черкаській областях прогнозують 28-30 градусів, у Кропивницькому та Полтаві - 29-31 градус.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти