Українці залишають курорти: дорогу з Азовського моря скував затор

30 серпня 2020, 18:20
Під Кирилівкою зібралася величезна кількість автомобілів.
Пробка перед блокпостом
/ Фото : соцмережі

У неділю, 30 серпня, на трасі під Кирилівкою Запорізької області утворилася гігантська пробка і ті, хто останні вихідні літа вирішив провести на березі Азовського моря, не змогли без пригод повернутися додому.

Як інформує місцеве видання РІА Мелітополь, занадто багато українців в ці дні закінчують свій відпочинок на морі і повертаються до повсякденного життя, що спровокувало транспортний колапс.

За словами очевидців, величезний затор біля Кирилівки розтягнувся на кілька кілометрів. Також автомобілі годинами стояли в селі Лиманському.

Зазначимо, що кінець серпня для бізнесменів на Азовському морі – це кінець сезону. Тому курортні селища залишають не тільки курортники, а й підприємці, які вивозять обладнання та персонал.

"Видовище сумне - адже сьогоднішня пробка є вірною ознакою закінчення літа 2020 року", - пишуть в мережі.

Туристи відзначають, що інфраструктура курортних селищ на Азовському морі вже відчула завершення сезону, кількість магазинів і кафе значно зменшилася.

читайте такожНа в'їзді до Одеси утворилися гігантські кілометрові затори

Нагадавши, у Закарпатській області на річці Боржава рятувальники активним чином займаються очищенням річкових вод від сміття, оскільки водойма знаходиться в критичному стані.

Нагадаємо, раніше експерт і завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту Віра Балабух попередила українців про загрозу утворення потужніших хмар, з яких потім випадають сильні зливи і град - разом зі шквалами і смерчами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти