У Зеленського переплутали прапори Польщі та Індонезії

12 жовтня 2020, 20:17оновлено 13 жовтня 2020, 01:21
Офісу президента рекомендували перевіряти інформацію.
Польща
В Офісі президента не вивчили прапор Польщі / Фото : flickr.com/wlodi

Офіс президента в офіційній заяві неправильно позначив прапор Польщі, а в результаті це виявився державний символ Індонезії.

Як повідомляє APnews, в Twitter-акаунті Володимира Зеленського було опубліковано повідомлення про спільний польсько-український форум, де країни позначили прапорами-емодзі.

Однак автори повідомлення помилилися і поставили біля Польщі біло-червоний прапор, де світла смуга була розташована внизу. А в результаті це виявився прапор Індонезії.

"Разом ми дали новий імпульс відносинам між Польщею та Україною. Ми сповнені рішучості розвивати двосторонню торгівлю і зміцнювати економічні зв'язки. З нетерпінням чекаю на Форум Україна-Польща в Одесі", - сказано в повідомленні, яке супроводжували прапори.

Після шквалу коментарів, зрозуміло, прес-служба глави держави виправила повідомлення. Але скрін залишився, як свідчення недобросовісної роботи піарників президента.

У Зеленського переплутали прапори Польщі та Індонезії
У Зеленського переплутали прапори Польщі та Індонезії

Польща та Україна

  • Нагадаємо, президент Польщі Анджей Дуда прибуде в Україну, де зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським і обговорюватиме в першу чергу економічне співробітництво між країнами.

  • Кілька місяців тому росіяни "Вован" і " Лексус "(справжні імена ‒ Володимир Кузнєцов і Олексій Столяров) влаштували пранк за участю президента Польщі Анджея Дуди.

  • Польський Керівник був упевнений, що розмовляє з Генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррішем. В ході бесіди Дуда скаржився "генсеку", що Китайський коронавірус в Польщі поширюють українські мігранти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти