У Порошенка різко відповіли Зеленському на "вирок" і вибухнули звинуваченням

20 травня 2021, 16:48
У ЄС Володимира Зеленського звинуватили у перекладанні провини на попередників.
Зеленському різко відповіли в партії Порошенка
Петро Порошенко та Володимир Зеленський / УНІАН

Президент Володимир Зеленський не став вироком своєму попереднику Петру Порошенку, заявили в партії п'ятого президента України Європейська солідарність.

"Зеленський особисто, його дилетантизм і некомпетентність - це, на жаль, вирок Україні. А для 50 тисяч українців, які померли від COVID-19, Зеленський як той, хто особисто відповідальний за провал вакцинації, став смертним вироком...", - цитує Українська правда прес-службу ЄС.

У партії нагадали, що Порошенко вже два роки не є президентом, в той час як Зеленський володіє "абсолютним обсягом влади" і перекладає на попередників власну бездіяльність.

"Президент (Зеленський, - ред.) сам по собі, а країна сама по собі як паралельні прямі", - вважають в ЄС.

У заяві також йдеться, що офіційні дані МОЗ щодо захворювання коронавірусом в Україні нібито сфальсифіковані і нагадали про розрахунки Національної академії наук, в яких йдеться про те, що від COVID-19 в Україні померли 150 тисяч осіб.

читайте такожЗрозуміти і пробачити: Зеленський відповів на питання про "дебілів" у владі

Раніше Зеленський відповів на запитання про свої стосунки з екс-президентом Петром Порошенком. Він сказав, що став вироком для Порошенка, однак екс-президент не хоче зрозуміти, що з ним сталося.

Зеленський звинуватив Порошенка в тому, що для нього проста людина – це ніщо. "Це неможливо виправити ні досвідом, ні освітою", - вважає глава держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти