"Трибуна революції": вчителька стрибнула на парту, розповідаючи про Євромайдан

23 лютого 2021, 17:50
Педагог у викладацькому запалі влаштувала прямо на уроці невеликий акробатичний номер - мабуть, щоб учні перейнялися революційним духом.
Школа, Вчителька
Вчителька стрибнула на парту, розповідаючи про Євромайдан / скріншот з відео

У Рівненській області в Олександрійському ліцеї вчителька пояснювала тему уроку І настільки увійшла в раж, що схопилася на парту з ногами. Відповідне відео було опубліковано в соціальній мережі Instagram.

"Коли любиш свою роботу", - йдеться у підписі до відео. Причому одягнена вчителька була в сукні кольору хакі - з так званим камуфляжним розфарбуванням.

Судячи з усього, промова вчительки була присвячена подіям Революції Гідності 2013-2014 років. Причому вона чомусь продекламувала учням вірш радянського поета Володимира Маяковського" з вулиці у вулицю", який присвячений Жовтневій революції 1917 року.

У відповідь на питання здивованої учениці "А навіщо ви вилазили?" педагог не замислюючись відповіла - "Ми ж говоримо про революцію. Це - трибуна революції".

У коментарях під відео думки розділилися. Частина користувачів негативно сприймали небанальні педагогічні методи вчительки.

"Дурдом. І такі вчать наших дітей", "Ці учні зараз тупі - це просто жесть, вони зараз на уроки ходять або відео знімати? Чим далі, тим страшніше", ‒ написали вони.

Скріншоти

Скріншоти

Але більша частина захопилася роботою вчительки й тому, як вона викладається на уроці.

"Класна викладачка! Потрібно реально любити свою професію, щоб розповідати з такими емоціями вірші. Я б з радістю ходив би до неї на уроки", "Ми всі дуже любимо цю вчительку й оригінальний підхід проведення уроку. Навіть найскладніші теми викладає (якщо не розуміємо - проспівує) на ура. Нехай інші вчителі рівняються на це чудовий приклад", "Не віриться. Нинішні викладачі на що тільки не підуть, щоб діти їх слухали й були зацікавлені в уроці", - написали користувачі.

Скріншоти
Скріншоти
Скріншоти

читайте такожРеволюція Гідності не програла, вона ще не починалася

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У школі №137 міста Дніпро розгорівся мовний скандал. Як повідомляють батьки учнів, вчителька молодших класів Вікторія Жданова веде жорстку політику українізації, а дітей з російськомовних сімей взагалі називає ворогами держави.
  • До того в селі Потелич Жовківського району Львівської області заступник директора школи з виховної роботи побила учня 6-го класу прямо в класі.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти